ASSULEEN NV

Contactgegevens ASSULEEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSULEEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSULEEN NV

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Zeger van Heulestraat 43,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 40 66 056 35 40 66

Fax (fax): 056 35 22 94 056 35 22 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSULEEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSULEEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSULEEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSULEEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSULEEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSULEEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSULEEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSULEEN NV
Products information ASSULEEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05209411621
Ondernemingsnummer: 2061553955
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ASSULEEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSULEEN NV
(Get full report from official database of BE for ASSULEEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSULEEN NV
Addition kinds of activities for ASSULEEN NV

399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service

Werken bij ASSULEEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSULEEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSULEEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSULEEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper verlichting (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van ASSULEEN NV in sociale netwerken
Look for responds of ASSULEEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSULEEN NV. Laat een reactie achter voor ASSULEEN NV. ASSULEEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSULEEN NV. Leave a respond for ASSULEEN NV. ASSULEEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSULEEN NV op de google maps. Adres en contacten ASSULEEN NV
Location of ASSULEEN NV on the google maps. Address and contacts of ASSULEEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSULEEN NV ASSULEEN NV: Aircold | Automobile Alain Henneuse SA | HERNANDEZ Mario | PACK-O-BELLO NV | Christophe Beaujean

Other related companies as ASSULEEN NV: Aircold | Automobile Alain Henneuse SA | HERNANDEZ Mario | PACK-O-BELLO NV | Christophe Beaujean

ASSULEEN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is ASSULEEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05209411621. Het bedrijf ASSULEEN NV bevindt zich op het adres: Zeger van Heulestraat 43,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ASSULEEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSULEEN NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSULEEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSULEEN NV, openstaande posities, locatie van ASSULEEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSULEEN NV is a company, that was registered 2008 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is ASSULEEN NV, company assigned to the tax number BE05209411621. The company ASSULEEN NV is located at the address: Zeger van Heulestraat 43,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ASSULEEN NV were not found.
The main activity of ASSULEEN NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSULEEN NV is not available. You also can look at reviews of ASSULEEN NV, open positions, location of ASSULEEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSULEEN NV, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSULEEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSULEEN NV, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSULEEN NV, employees, financial statistics.