Assucredimo SPRL

Contactgegevens Assucredimo SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Assucredimo SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Assucredimo SPRL

Regio (region): Herstal (Milmort), België

Adres (address): Rue Masuy 150,4041, België

Telefoon (phone): 04 264 04 82; 0475 26 17 43 04 264 04 82; 0475 26 17 43

Fax (fax): 04 264 04 87 04 264 04 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Assucredimo SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Assucredimo SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Assucredimo SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Assucredimo SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Assucredimo SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Assucredimo SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Assucredimo SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Assucredimo SPRL
Products information Assucredimo SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09335876464
Ondernemingsnummer: 5959503173
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Assucredimo SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Assucredimo SPRL
(Get full report from official database of BE for Assucredimo SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Assucredimo SPRL
Addition kinds of activities for Assucredimo SPRL

291102. Lichte destillaten | Light distillates
508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
28360304. vaccins | Vaccines
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products

Werken bij Assucredimo SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Assucredimo SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Assucredimo SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Assucredimo SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Assucredimo SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Assucredimo SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Assucredimo SPRL. Laat een reactie achter voor Assucredimo SPRL. Assucredimo SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Assucredimo SPRL. Leave a respond for Assucredimo SPRL. Assucredimo SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Assucredimo SPRL op de google maps. Adres en contacten Assucredimo SPRL
Location of Assucredimo SPRL on the google maps. Address and contacts of Assucredimo SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Assucredimo SPRL Assucredimo SPRL: WALRAEVENS D & R SERVICE BVBA | Aluminium & Plastics R.R. | VAN ACKERE MARC NV | LA TEMERITE | Transport Management Europe NV

Other related companies as Assucredimo SPRL: WALRAEVENS D & R SERVICE BVBA | Aluminium & Plastics R.R. | VAN ACKERE MARC NV | LA TEMERITE | Transport Management Europe NV

Assucredimo SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Herstal (Milmort), België. De volledige naam van het bedrijf is Assucredimo SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09335876464. Het bedrijf Assucredimo SPRL bevindt zich op het adres: Rue Masuy 150,4041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Assucredimo SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Assucredimo SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Assucredimo SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Assucredimo SPRL, openstaande posities, locatie van Assucredimo SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Assucredimo SPRL is a company, that was registered 2016 in Herstal (Milmort) region, Belgium. Full name of company is Assucredimo SPRL, company assigned to the tax number BE09335876464. The company Assucredimo SPRL is located at the address: Rue Masuy 150,4041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Assucredimo SPRL were not found.
The main activity of Assucredimo SPRL is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Assucredimo SPRL is not available. You also can look at reviews of Assucredimo SPRL, open positions, location of Assucredimo SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Assucredimo SPRL, Herstal (Milmort): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Assucredimo SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Assucredimo SPRL, Herstal (Milmort): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Assucredimo SPRL, employees, financial statistics.