ADEQUAT ASSUR SPRL

Contactgegevens ADEQUAT ASSUR SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADEQUAT ASSUR SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADEQUAT ASSUR SPRL

Regio (region): Le Roeulx, België

Adres (address): Rue de la Station 66,7070, België

Telefoon (phone): 069 64 90 80; 067 33 97 64; 067 33 37 33 069 64 90 80; 067 33 97 64; 067 33 37 33

Fax (fax): 069 64 97 52; 067 34 22 76 069 64 97 52; 067 34 22 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADEQUAT ASSUR SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADEQUAT ASSUR SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADEQUAT ASSUR SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADEQUAT ASSUR SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADEQUAT ASSUR SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADEQUAT ASSUR SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADEQUAT ASSUR SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADEQUAT ASSUR SPRL
Products information ADEQUAT ASSUR SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04017120361
Ondernemingsnummer: 9397949218
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ADEQUAT ASSUR SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADEQUAT ASSUR SPRL
(Get full report from official database of BE for ADEQUAT ASSUR SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADEQUAT ASSUR SPRL
Addition kinds of activities for ADEQUAT ASSUR SPRL

34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij ADEQUAT ASSUR SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADEQUAT ASSUR SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADEQUAT ASSUR SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADEQUAT ASSUR SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ADEQUAT ASSUR SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ADEQUAT ASSUR SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADEQUAT ASSUR SPRL. Laat een reactie achter voor ADEQUAT ASSUR SPRL. ADEQUAT ASSUR SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADEQUAT ASSUR SPRL. Leave a respond for ADEQUAT ASSUR SPRL. ADEQUAT ASSUR SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADEQUAT ASSUR SPRL op de google maps. Adres en contacten ADEQUAT ASSUR SPRL
Location of ADEQUAT ASSUR SPRL on the google maps. Address and contacts of ADEQUAT ASSUR SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ADEQUAT ASSUR SPRL ADEQUAT ASSUR SPRL: Dero NV | Pattyn Danny | Do-It Centrum BVBA | 'INNO'X BVBA | Outline Graphics N.V.

Other related companies as ADEQUAT ASSUR SPRL: Dero NV | Pattyn Danny | Do-It Centrum BVBA | 'INNO'X BVBA | Outline Graphics N.V.

ADEQUAT ASSUR SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Le Roeulx, België. De volledige naam van het bedrijf is ADEQUAT ASSUR SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04017120361. Het bedrijf ADEQUAT ASSUR SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Station 66,7070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ADEQUAT ASSUR SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADEQUAT ASSUR SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADEQUAT ASSUR SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADEQUAT ASSUR SPRL, openstaande posities, locatie van ADEQUAT ASSUR SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADEQUAT ASSUR SPRL is a company, that was registered 1993 in Le Roeulx region, Belgium. Full name of company is ADEQUAT ASSUR SPRL, company assigned to the tax number BE04017120361. The company ADEQUAT ASSUR SPRL is located at the address: Rue de la Station 66,7070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ADEQUAT ASSUR SPRL were not found.
The main activity of ADEQUAT ASSUR SPRL is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADEQUAT ASSUR SPRL is not available. You also can look at reviews of ADEQUAT ASSUR SPRL, open positions, location of ADEQUAT ASSUR SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADEQUAT ASSUR SPRL, Le Roeulx: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADEQUAT ASSUR SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADEQUAT ASSUR SPRL, Le Roeulx: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADEQUAT ASSUR SPRL, employees, financial statistics.