de Biolley J

Contactgegevens de Biolley J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Biolley J: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Biolley J

Regio (region): Herve (Battice), België

Adres (address): Xhéneumont 8,4651, België

Telefoon (phone): 087 67 52 16 087 67 52 16

Fax (fax): 087 67 52 16 087 67 52 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Biolley J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Biolley J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Biolley J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Biolley J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Biolley J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Biolley J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Biolley J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Biolley J
Products information de Biolley J

BTW identificatienummer (tax): BE07596191406
Ondernemingsnummer: 2798187255
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in de Biolley J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Biolley J
(Get full report from official database of BE for de Biolley J)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Biolley J
Addition kinds of activities for de Biolley J

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
20649910. Snoepjes | Jellybeans
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
35240102. Loaders (tuin trekker apparatuur) | Loaders (garden tractor equipment)
50639903. generatoren | Generators

Werken bij de Biolley J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Biolley J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Biolley J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Biolley J. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van de Biolley J in sociale netwerken
Look for responds of de Biolley J in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Biolley J. Laat een reactie achter voor de Biolley J. de Biolley J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Biolley J. Leave a respond for de Biolley J. de Biolley J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Biolley J op de google maps. Adres en contacten de Biolley J
Location of de Biolley J on the google maps. Address and contacts of de Biolley J

Andere gerelateerde bedrijven als come de Biolley J de Biolley J: BURO DHAENENS SPRL | COZIER BERNARD | Bruyerre S.A. Departement Chocolaterie | SCHEPENS, ADRI | Vanhoof Software

Other related companies as de Biolley J: BURO DHAENENS SPRL | COZIER BERNARD | Bruyerre S.A. Departement Chocolaterie | SCHEPENS, ADRI | Vanhoof Software

de Biolley J is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Herve (Battice), België. De volledige naam van het bedrijf is de Biolley J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596191406. Het bedrijf de Biolley J bevindt zich op het adres: Xhéneumont 8,4651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in de Biolley J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Biolley J is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Biolley J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Biolley J, openstaande posities, locatie van de Biolley J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

de Biolley J is a company, that was registered 2000 in Herve (Battice) region, Belgium. Full name of company is de Biolley J, company assigned to the tax number BE07596191406. The company de Biolley J is located at the address: Xhéneumont 8,4651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in de Biolley J were not found.
The main activity of de Biolley J is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of de Biolley J is not available. You also can look at reviews of de Biolley J, open positions, location of de Biolley J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Biolley J, Herve (Battice): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Biolley J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Biolley J, Herve (Battice): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Biolley J, employees, financial statistics.