Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL
Private companiesCommunications • Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL

Contactgegevens Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue Puits en-Sock 83,4020, België

Telefoon (phone): 04 341 39 95; 04 342 08 77; 087 33 49 49; 087 33 67 61 04 341 39 95; 04 342 08 77; 087 33 49 49; 087 33 67 61

Fax (fax): 04 342 05 09 04 342 05 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL
Products information Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09348785400
Ondernemingsnummer: 9864868164
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL

0132. Tabak | Tobacco
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
28349909. Oplossingen, farmaceutisch | Solutions, pharmaceutical
35680201. Kogelgewrichten, behalve vliegtuigen en auto's | Ball joints, except aircraft and auto
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural

Werken bij Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Leave a respond for Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL. Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL
Location of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: Kemet Europe BVBA | Mouton NV | Décor-Glass De Vreese SPRL | Pugh & Co International SA | Pierre Vreysen

Other related companies as Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL: Kemet Europe BVBA | Mouton NV | Décor-Glass De Vreese SPRL | Pugh & Co International SA | Pierre Vreysen

Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09348785400. Het bedrijf Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue Puits en-Sock 83,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 511,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is a company, that was registered 1995 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE09348785400. The company Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is located at the address: Rue Puits en-Sock 83,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 511,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL were not found.
The main activity of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, open positions, location of Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crédit à l'Industrie-Breuer & Fils SPRL, employees, financial statistics.