ANDRIES AUTO ELECTRO

Contactgegevens ANDRIES AUTO ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRIES AUTO ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRIES AUTO ELECTRO

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Grote Baan 79 Bus 2,9100, België

Telefoon (phone): 03 780 75 75 03 780 75 75

Fax (fax): 03 780 75 76 03 780 75 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRIES AUTO ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRIES AUTO ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRIES AUTO ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRIES AUTO ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRIES AUTO ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRIES AUTO ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRIES AUTO ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRIES AUTO ELECTRO
Products information ANDRIES AUTO ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE07620635986
Ondernemingsnummer: 8853027343
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ANDRIES AUTO ELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRIES AUTO ELECTRO
(Get full report from official database of BE for ANDRIES AUTO ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRIES AUTO ELECTRO
Addition kinds of activities for ANDRIES AUTO ELECTRO

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
39310115. Orgaanonderdelen en materialen | Organ parts and materials
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management
73891303. Bondsperson | Bondsperson

Werken bij ANDRIES AUTO ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRIES AUTO ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRIES AUTO ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRIES AUTO ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

Zoek naar antwoorden van ANDRIES AUTO ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of ANDRIES AUTO ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRIES AUTO ELECTRO. Laat een reactie achter voor ANDRIES AUTO ELECTRO. ANDRIES AUTO ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRIES AUTO ELECTRO. Leave a respond for ANDRIES AUTO ELECTRO. ANDRIES AUTO ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRIES AUTO ELECTRO op de google maps. Adres en contacten ANDRIES AUTO ELECTRO
Location of ANDRIES AUTO ELECTRO on the google maps. Address and contacts of ANDRIES AUTO ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRIES AUTO ELECTRO ANDRIES AUTO ELECTRO: Colpaert NV | LA MAISON DU VELO - Y VAN STRAELEN | DE SCHRIJVER ALAIN BVBA | Unastra bvba BVBA | Fortez Pierre

Other related companies as ANDRIES AUTO ELECTRO: Colpaert NV | LA MAISON DU VELO - Y VAN STRAELEN | DE SCHRIJVER ALAIN BVBA | Unastra bvba BVBA | Fortez Pierre

ANDRIES AUTO ELECTRO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRIES AUTO ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07620635986. Het bedrijf ANDRIES AUTO ELECTRO bevindt zich op het adres: Grote Baan 79 Bus 2,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ANDRIES AUTO ELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRIES AUTO ELECTRO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRIES AUTO ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRIES AUTO ELECTRO, openstaande posities, locatie van ANDRIES AUTO ELECTRO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANDRIES AUTO ELECTRO is a company, that was registered 1994 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is ANDRIES AUTO ELECTRO, company assigned to the tax number BE07620635986. The company ANDRIES AUTO ELECTRO is located at the address: Grote Baan 79 Bus 2,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ANDRIES AUTO ELECTRO were not found.
The main activity of ANDRIES AUTO ELECTRO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRIES AUTO ELECTRO is not available. You also can look at reviews of ANDRIES AUTO ELECTRO, open positions, location of ANDRIES AUTO ELECTRO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRIES AUTO ELECTRO, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRIES AUTO ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRIES AUTO ELECTRO, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRIES AUTO ELECTRO, employees, financial statistics.