VAN EIJGEN vof

Contactgegevens VAN EIJGEN vof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN EIJGEN vof: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN EIJGEN vof

Regio (region): Kinrooi (Molenbeersel), België

Adres (address): Weertersteenweg 326,3640, België

Telefoon (phone): 089 70 16 06 089 70 16 06

Fax (fax): 089 70 31 40 089 70 31 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN EIJGEN vof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN EIJGEN vof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN EIJGEN vof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN EIJGEN vof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN EIJGEN vof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN EIJGEN vof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN EIJGEN vof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN EIJGEN vof
Products information VAN EIJGEN vof

BTW identificatienummer (tax): BE09398223876
Ondernemingsnummer: 1076904296
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN EIJGEN vof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN EIJGEN vof
(Get full report from official database of BE for VAN EIJGEN vof)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN EIJGEN vof
Addition kinds of activities for VAN EIJGEN vof

0213. Hogs | Hogs
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec

Werken bij VAN EIJGEN vof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN EIJGEN vof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN EIJGEN vof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN EIJGEN vof. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van VAN EIJGEN vof in sociale netwerken
Look for responds of VAN EIJGEN vof in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN EIJGEN vof. Laat een reactie achter voor VAN EIJGEN vof. VAN EIJGEN vof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN EIJGEN vof. Leave a respond for VAN EIJGEN vof. VAN EIJGEN vof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN EIJGEN vof op de google maps. Adres en contacten VAN EIJGEN vof
Location of VAN EIJGEN vof on the google maps. Address and contacts of VAN EIJGEN vof

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN EIJGEN vof VAN EIJGEN vof: ANIJS | BEERSE Metaalwerken NV | Décosphère SPRL | Icce S.A. | prima pizza nv

Other related companies as VAN EIJGEN vof: ANIJS | BEERSE Metaalwerken NV | Décosphère SPRL | Icce S.A. | prima pizza nv

VAN EIJGEN vof is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kinrooi (Molenbeersel), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN EIJGEN vof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09398223876. Het bedrijf VAN EIJGEN vof bevindt zich op het adres: Weertersteenweg 326,3640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN EIJGEN vof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN EIJGEN vof is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN EIJGEN vof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN EIJGEN vof, openstaande posities, locatie van VAN EIJGEN vof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN EIJGEN vof is a company, that was registered 2017 in Kinrooi (Molenbeersel) region, Belgium. Full name of company is VAN EIJGEN vof, company assigned to the tax number BE09398223876. The company VAN EIJGEN vof is located at the address: Weertersteenweg 326,3640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN EIJGEN vof were not found.
The main activity of VAN EIJGEN vof is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN EIJGEN vof is not available. You also can look at reviews of VAN EIJGEN vof, open positions, location of VAN EIJGEN vof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN EIJGEN vof, Kinrooi (Molenbeersel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN EIJGEN vof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN EIJGEN vof, Kinrooi (Molenbeersel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN EIJGEN vof, employees, financial statistics.