KBC Verzekeringen-De Smedt

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • KBC Verzekeringen-De Smedt
Private companiesHolding and Other Investment Offices • KBC Verzekeringen-De Smedt

Contactgegevens KBC Verzekeringen-De Smedt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC Verzekeringen-De Smedt: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC Verzekeringen-De Smedt

Regio (region): Opwijk, België

Adres (address): Marktstraat 31,1745, België

Telefoon (phone): 052 35 43 00; 0476 34 74 17 052 35 43 00; 0476 34 74 17

Fax (fax): 052 35 25 41 052 35 25 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC Verzekeringen-De Smedt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC Verzekeringen-De Smedt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC Verzekeringen-De Smedt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC Verzekeringen-De Smedt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC Verzekeringen-De Smedt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC Verzekeringen-De Smedt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC Verzekeringen-De Smedt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC Verzekeringen-De Smedt
Products information KBC Verzekeringen-De Smedt

BTW identificatienummer (tax): BE02122802734
Ondernemingsnummer: 2923431396
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in KBC Verzekeringen-De Smedt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC Verzekeringen-De Smedt
(Get full report from official database of BE for KBC Verzekeringen-De Smedt)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC Verzekeringen-De Smedt
Addition kinds of activities for KBC Verzekeringen-De Smedt

525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
972100. Internationale zaken | International affairs
01799909. Plantain Grove | Plantain grove
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
32720305. Vloertegel, prefab terrazzo | Floor tile, precast terrazzo
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers
87420101. Automatisering en robotica consultant | Automation and robotics consultant
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij KBC Verzekeringen-De Smedt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC Verzekeringen-De Smedt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC Verzekeringen-De Smedt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC Verzekeringen-De Smedt. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van KBC Verzekeringen-De Smedt in sociale netwerken
Look for responds of KBC Verzekeringen-De Smedt in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC Verzekeringen-De Smedt. Laat een reactie achter voor KBC Verzekeringen-De Smedt. KBC Verzekeringen-De Smedt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC Verzekeringen-De Smedt. Leave a respond for KBC Verzekeringen-De Smedt. KBC Verzekeringen-De Smedt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC Verzekeringen-De Smedt op de google maps. Adres en contacten KBC Verzekeringen-De Smedt
Location of KBC Verzekeringen-De Smedt on the google maps. Address and contacts of KBC Verzekeringen-De Smedt

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC Verzekeringen-De Smedt KBC Verzekeringen-De Smedt: Prozon Invest NV | Renovarts SPRL | Kvasir Language Kettle | Walhin | Giloteau Julien

Other related companies as KBC Verzekeringen-De Smedt: Prozon Invest NV | Renovarts SPRL | Kvasir Language Kettle | Walhin | Giloteau Julien

KBC Verzekeringen-De Smedt is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Opwijk, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC Verzekeringen-De Smedt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02122802734. Het bedrijf KBC Verzekeringen-De Smedt bevindt zich op het adres: Marktstraat 31,1745. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in KBC Verzekeringen-De Smedt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KBC Verzekeringen-De Smedt is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC Verzekeringen-De Smedt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC Verzekeringen-De Smedt, openstaande posities, locatie van KBC Verzekeringen-De Smedt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KBC Verzekeringen-De Smedt is a company, that was registered 1989 in Opwijk region, Belgium. Full name of company is KBC Verzekeringen-De Smedt, company assigned to the tax number BE02122802734. The company KBC Verzekeringen-De Smedt is located at the address: Marktstraat 31,1745. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in KBC Verzekeringen-De Smedt were not found.
The main activity of KBC Verzekeringen-De Smedt is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC Verzekeringen-De Smedt is not available. You also can look at reviews of KBC Verzekeringen-De Smedt, open positions, location of KBC Verzekeringen-De Smedt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC Verzekeringen-De Smedt, Opwijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC Verzekeringen-De Smedt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC Verzekeringen-De Smedt, Opwijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC Verzekeringen-De Smedt, employees, financial statistics.