HAENECOUR & Co

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HAENECOUR & Co
Private companiesFood Stores • HAENECOUR & Co

Contactgegevens HAENECOUR & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAENECOUR & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAENECOUR & Co

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Coremansstraat 34,2600, België

Telefoon (phone): 03 237 29 50 03 237 29 50

Fax (fax): +32 (81) 492-60-87 +32 (81) 492-60-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAENECOUR & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAENECOUR & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAENECOUR & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAENECOUR & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAENECOUR & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAENECOUR & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAENECOUR & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAENECOUR & Co
Products information HAENECOUR & Co

BTW identificatienummer (tax): BE03192321777
Ondernemingsnummer: 4210479736
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HAENECOUR & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAENECOUR & Co
(Get full report from official database of BE for HAENECOUR & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAENECOUR & Co
Addition kinds of activities for HAENECOUR & Co

359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
367901. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
17210304. Schip schilderij | Ship painting
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
80699903. Geriatrische ziekenhuis | Geriatric hospital

Werken bij HAENECOUR & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAENECOUR & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAENECOUR & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAENECOUR & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

Zoek naar antwoorden van HAENECOUR & Co in sociale netwerken
Look for responds of HAENECOUR & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAENECOUR & Co. Laat een reactie achter voor HAENECOUR & Co. HAENECOUR & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAENECOUR & Co. Leave a respond for HAENECOUR & Co. HAENECOUR & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAENECOUR & Co op de google maps. Adres en contacten HAENECOUR & Co
Location of HAENECOUR & Co on the google maps. Address and contacts of HAENECOUR & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come HAENECOUR & Co HAENECOUR & Co: Bosteels Jean-Louis | Bertola Assurances SPRL | GARAGE ROBERT BVBA | @dvice | MUSIC HOUSE-DE NOYETTE

Other related companies as HAENECOUR & Co: Bosteels Jean-Louis | Bertola Assurances SPRL | GARAGE ROBERT BVBA | @dvice | MUSIC HOUSE-DE NOYETTE

HAENECOUR & Co is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is HAENECOUR & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03192321777. Het bedrijf HAENECOUR & Co bevindt zich op het adres: Coremansstraat 34,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HAENECOUR & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAENECOUR & Co is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAENECOUR & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAENECOUR & Co, openstaande posities, locatie van HAENECOUR & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAENECOUR & Co is a company, that was registered 1998 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is HAENECOUR & Co, company assigned to the tax number BE03192321777. The company HAENECOUR & Co is located at the address: Coremansstraat 34,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HAENECOUR & Co were not found.
The main activity of HAENECOUR & Co is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAENECOUR & Co is not available. You also can look at reviews of HAENECOUR & Co, open positions, location of HAENECOUR & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAENECOUR & Co, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAENECOUR & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAENECOUR & Co, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAENECOUR & Co, employees, financial statistics.