Controledienst voor de Verzekeringen

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Controledienst voor de Verzekeringen
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Controledienst voor de Verzekeringen

Contactgegevens Controledienst voor de Verzekeringen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Controledienst voor de Verzekeringen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Controledienst voor de Verzekeringen

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Kortenberglaan 61,1000, België

Telefoon (phone): 02 737 07 11 02 737 07 11

Fax (fax): 02 736 88 17 02 736 88 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Controledienst voor de Verzekeringen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Controledienst voor de Verzekeringen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Controledienst voor de Verzekeringen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Controledienst voor de Verzekeringen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Controledienst voor de Verzekeringen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Controledienst voor de Verzekeringen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Controledienst voor de Verzekeringen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Controledienst voor de Verzekeringen
Products information Controledienst voor de Verzekeringen

BTW identificatienummer (tax): BE01039001464
Ondernemingsnummer: 4975128173
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Controledienst voor de Verzekeringen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Controledienst voor de Verzekeringen
(Get full report from official database of BE for Controledienst voor de Verzekeringen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Controledienst voor de Verzekeringen
Addition kinds of activities for Controledienst voor de Verzekeringen

208700. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems
87349910. Veterinair onderzoek | Veterinary testing

Werken bij Controledienst voor de Verzekeringen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Controledienst voor de Verzekeringen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Controledienst voor de Verzekeringen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Controledienst voor de Verzekeringen. Looking for open vacancies in other companies

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Controledienst voor de Verzekeringen in sociale netwerken
Look for responds of Controledienst voor de Verzekeringen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Controledienst voor de Verzekeringen. Laat een reactie achter voor Controledienst voor de Verzekeringen. Controledienst voor de Verzekeringen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Controledienst voor de Verzekeringen. Leave a respond for Controledienst voor de Verzekeringen. Controledienst voor de Verzekeringen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Controledienst voor de Verzekeringen op de google maps. Adres en contacten Controledienst voor de Verzekeringen
Location of Controledienst voor de Verzekeringen on the google maps. Address and contacts of Controledienst voor de Verzekeringen

Andere gerelateerde bedrijven als come Controledienst voor de Verzekeringen Controledienst voor de Verzekeringen: P Corman | BHF SCR | Idewe VZW | AA Fest | Michelangelo

Other related companies as Controledienst voor de Verzekeringen: P Corman | BHF SCR | Idewe VZW | AA Fest | Michelangelo

Controledienst voor de Verzekeringen is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Controledienst voor de Verzekeringen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01039001464. Het bedrijf Controledienst voor de Verzekeringen bevindt zich op het adres: Kortenberglaan 61,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Controledienst voor de Verzekeringen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Controledienst voor de Verzekeringen is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Controledienst voor de Verzekeringen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Controledienst voor de Verzekeringen, openstaande posities, locatie van Controledienst voor de Verzekeringen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Controledienst voor de Verzekeringen is a company, that was registered 2003 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Controledienst voor de Verzekeringen, company assigned to the tax number BE01039001464. The company Controledienst voor de Verzekeringen is located at the address: Kortenberglaan 61,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Controledienst voor de Verzekeringen were not found.
The main activity of Controledienst voor de Verzekeringen is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Controledienst voor de Verzekeringen is not available. You also can look at reviews of Controledienst voor de Verzekeringen, open positions, location of Controledienst voor de Verzekeringen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Controledienst voor de Verzekeringen, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Controledienst voor de Verzekeringen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Controledienst voor de Verzekeringen, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Controledienst voor de Verzekeringen, employees, financial statistics.