AGF Belgium Bank

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AGF Belgium Bank

Contactgegevens AGF Belgium Bank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGF Belgium Bank: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGF Belgium Bank

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Lakensestraat 35,1000, België

Telefoon (phone): 02 214 70 00 02 214 70 00

Fax (fax): 02 214 62 74 02 214 62 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGF Belgium Bank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGF Belgium Bank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGF Belgium Bank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGF Belgium Bank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGF Belgium Bank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGF Belgium Bank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGF Belgium Bank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGF Belgium Bank
Products information AGF Belgium Bank

BTW identificatienummer (tax): BE05795257568
Ondernemingsnummer: 7724182128
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 804,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AGF Belgium Bank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGF Belgium Bank
(Get full report from official database of BE for AGF Belgium Bank)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGF Belgium Bank
Addition kinds of activities for AGF Belgium Bank

20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
38410506. Iv transfusie apparaat | Iv transfusion apparatus
78120000. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij AGF Belgium Bank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGF Belgium Bank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGF Belgium Bank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGF Belgium Bank. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

Zoek naar antwoorden van AGF Belgium Bank in sociale netwerken
Look for responds of AGF Belgium Bank in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGF Belgium Bank. Laat een reactie achter voor AGF Belgium Bank. AGF Belgium Bank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGF Belgium Bank. Leave a respond for AGF Belgium Bank. AGF Belgium Bank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGF Belgium Bank op de google maps. Adres en contacten AGF Belgium Bank
Location of AGF Belgium Bank on the google maps. Address and contacts of AGF Belgium Bank

Andere gerelateerde bedrijven als come AGF Belgium Bank AGF Belgium Bank: Hermans Interieur BVBA | Jacli SA | Credeco SPRL | GELHORN PLASTICS BVBA | Antrex Shipping NV

Other related companies as AGF Belgium Bank: Hermans Interieur BVBA | Jacli SA | Credeco SPRL | GELHORN PLASTICS BVBA | Antrex Shipping NV

AGF Belgium Bank is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is AGF Belgium Bank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05795257568. Het bedrijf AGF Belgium Bank bevindt zich op het adres: Lakensestraat 35,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 804,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AGF Belgium Bank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGF Belgium Bank is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGF Belgium Bank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGF Belgium Bank, openstaande posities, locatie van AGF Belgium Bank op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGF Belgium Bank is a company, that was registered 2015 in Brussel region, Belgium. Full name of company is AGF Belgium Bank, company assigned to the tax number BE05795257568. The company AGF Belgium Bank is located at the address: Lakensestraat 35,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 804,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AGF Belgium Bank were not found.
The main activity of AGF Belgium Bank is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGF Belgium Bank is not available. You also can look at reviews of AGF Belgium Bank, open positions, location of AGF Belgium Bank on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGF Belgium Bank, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGF Belgium Bank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGF Belgium Bank, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGF Belgium Bank, employees, financial statistics.