Well Straler - Mova NV

Contactgegevens Well Straler - Mova NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Well Straler - Mova NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Well Straler - Mova NV

Regio (region): Denderleeuw (Welle), België

Adres (address): Hertstraat 101,9473, België

Telefoon (phone): 053 66 64 65 053 66 64 65

Fax (fax): 053 67 34 00 053 67 34 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Well Straler - Mova NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Well Straler - Mova NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Well Straler - Mova NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Well Straler - Mova NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Well Straler - Mova NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Well Straler - Mova NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Well Straler - Mova NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Well Straler - Mova NV
Products information Well Straler - Mova NV

BTW identificatienummer (tax): BE08475097656
Ondernemingsnummer: 1567718505
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Well Straler - Mova NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Well Straler - Mova NV
(Get full report from official database of BE for Well Straler - Mova NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Well Straler - Mova NV
Addition kinds of activities for Well Straler - Mova NV

291105. residuen | Residues
769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
26310501. Karton | Cardboard
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners

Werken bij Well Straler - Mova NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Well Straler - Mova NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Well Straler - Mova NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Well Straler - Mova NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van Well Straler - Mova NV in sociale netwerken
Look for responds of Well Straler - Mova NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Well Straler - Mova NV. Laat een reactie achter voor Well Straler - Mova NV. Well Straler - Mova NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Well Straler - Mova NV. Leave a respond for Well Straler - Mova NV. Well Straler - Mova NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Well Straler - Mova NV op de google maps. Adres en contacten Well Straler - Mova NV
Location of Well Straler - Mova NV on the google maps. Address and contacts of Well Straler - Mova NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Well Straler - Mova NV Well Straler - Mova NV: Fondedile Belgium NV | Denys N | Duval Alain M | VALKENBORGH MUSIQUE SA | Duson

Other related companies as Well Straler - Mova NV: Fondedile Belgium NV | Denys N | Duval Alain M | VALKENBORGH MUSIQUE SA | Duson

Well Straler - Mova NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Denderleeuw (Welle), België. De volledige naam van het bedrijf is Well Straler - Mova NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08475097656. Het bedrijf Well Straler - Mova NV bevindt zich op het adres: Hertstraat 101,9473. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Well Straler - Mova NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Well Straler - Mova NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Well Straler - Mova NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Well Straler - Mova NV, openstaande posities, locatie van Well Straler - Mova NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Well Straler - Mova NV is a company, that was registered 2010 in Denderleeuw (Welle) region, Belgium. Full name of company is Well Straler - Mova NV, company assigned to the tax number BE08475097656. The company Well Straler - Mova NV is located at the address: Hertstraat 101,9473. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Well Straler - Mova NV were not found.
The main activity of Well Straler - Mova NV is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Well Straler - Mova NV is not available. You also can look at reviews of Well Straler - Mova NV, open positions, location of Well Straler - Mova NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Well Straler - Mova NV, Denderleeuw (Welle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Well Straler - Mova NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Well Straler - Mova NV, Denderleeuw (Welle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Well Straler - Mova NV, employees, financial statistics.