Tapis Max SPRL

Contactgegevens Tapis Max SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tapis Max SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tapis Max SPRL

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Rue Florian Montagne 14B,6001, België

Telefoon (phone): 071 36 45 93 071 36 45 93

Fax (fax): 071 36 46 26 071 36 46 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tapis Max SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tapis Max SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tapis Max SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tapis Max SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tapis Max SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tapis Max SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tapis Max SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tapis Max SPRL
Products information Tapis Max SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07812072753
Ondernemingsnummer: 7024078369
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Tapis Max SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tapis Max SPRL
(Get full report from official database of BE for Tapis Max SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tapis Max SPRL
Addition kinds of activities for Tapis Max SPRL

3292. Asbestproducten | Asbestos products
283406. dermatologica | Dermatologicals
286102. Houtextracten | Wood extract products
287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
26550402. Bobbins, textiel spinning: gemaakt van gekochte vezel | Bobbins, textile spinning: made from purchased fiber
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing

Werken bij Tapis Max SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tapis Max SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tapis Max SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tapis Max SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

Zoek naar antwoorden van Tapis Max SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Tapis Max SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tapis Max SPRL. Laat een reactie achter voor Tapis Max SPRL. Tapis Max SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tapis Max SPRL. Leave a respond for Tapis Max SPRL. Tapis Max SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tapis Max SPRL op de google maps. Adres en contacten Tapis Max SPRL
Location of Tapis Max SPRL on the google maps. Address and contacts of Tapis Max SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Tapis Max SPRL Tapis Max SPRL: Trainco BVBA | Jumo Automation SPRL | Deschacht | Depaire Marcel Transport SA | MOD

Other related companies as Tapis Max SPRL: Trainco BVBA | Jumo Automation SPRL | Deschacht | Depaire Marcel Transport SA | MOD

Tapis Max SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Tapis Max SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07812072753. Het bedrijf Tapis Max SPRL bevindt zich op het adres: Rue Florian Montagne 14B,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Tapis Max SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tapis Max SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tapis Max SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tapis Max SPRL, openstaande posities, locatie van Tapis Max SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tapis Max SPRL is a company, that was registered 1992 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is Tapis Max SPRL, company assigned to the tax number BE07812072753. The company Tapis Max SPRL is located at the address: Rue Florian Montagne 14B,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Tapis Max SPRL were not found.
The main activity of Tapis Max SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tapis Max SPRL is not available. You also can look at reviews of Tapis Max SPRL, open positions, location of Tapis Max SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tapis Max SPRL, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tapis Max SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tapis Max SPRL, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tapis Max SPRL, employees, financial statistics.