KARCHER CENTER LIMBURG

Contactgegevens KARCHER CENTER LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARCHER CENTER LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARCHER CENTER LIMBURG

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Hellebeemden 5,3500, België

Telefoon (phone): 011 27 93 93 011 27 93 93

Fax (fax): 011 27 40 44 011 27 40 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARCHER CENTER LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARCHER CENTER LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARCHER CENTER LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARCHER CENTER LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARCHER CENTER LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARCHER CENTER LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARCHER CENTER LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARCHER CENTER LIMBURG
Products information KARCHER CENTER LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE08389678955
Ondernemingsnummer: 2151367187
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in KARCHER CENTER LIMBURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARCHER CENTER LIMBURG
(Get full report from official database of BE for KARCHER CENTER LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARCHER CENTER LIMBURG
Addition kinds of activities for KARCHER CENTER LIMBURG

28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
30110305. Tread rubber, Camelback voor het terugtrekken van de band | Tread rubber, camelback for tire retreading
35450310. Koorden (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collars (machine tool accessories)
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
50640205. Televisietoestellen | Television sets
81110100. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij KARCHER CENTER LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARCHER CENTER LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARCHER CENTER LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARCHER CENTER LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van KARCHER CENTER LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of KARCHER CENTER LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARCHER CENTER LIMBURG. Laat een reactie achter voor KARCHER CENTER LIMBURG. KARCHER CENTER LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARCHER CENTER LIMBURG. Leave a respond for KARCHER CENTER LIMBURG. KARCHER CENTER LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARCHER CENTER LIMBURG op de google maps. Adres en contacten KARCHER CENTER LIMBURG
Location of KARCHER CENTER LIMBURG on the google maps. Address and contacts of KARCHER CENTER LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come KARCHER CENTER LIMBURG KARCHER CENTER LIMBURG: Nevelland vzw | Van Tendeloo A BVBA | Lichtpunt ('t) | Van Der Haas Joh NV | Insurope

Other related companies as KARCHER CENTER LIMBURG: Nevelland vzw | Van Tendeloo A BVBA | Lichtpunt ('t) | Van Der Haas Joh NV | Insurope

KARCHER CENTER LIMBURG is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is KARCHER CENTER LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08389678955. Het bedrijf KARCHER CENTER LIMBURG bevindt zich op het adres: Hellebeemden 5,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 887,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in KARCHER CENTER LIMBURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KARCHER CENTER LIMBURG is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARCHER CENTER LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARCHER CENTER LIMBURG, openstaande posities, locatie van KARCHER CENTER LIMBURG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KARCHER CENTER LIMBURG is a company, that was registered 2012 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is KARCHER CENTER LIMBURG, company assigned to the tax number BE08389678955. The company KARCHER CENTER LIMBURG is located at the address: Hellebeemden 5,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 887,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in KARCHER CENTER LIMBURG were not found.
The main activity of KARCHER CENTER LIMBURG is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KARCHER CENTER LIMBURG is not available. You also can look at reviews of KARCHER CENTER LIMBURG, open positions, location of KARCHER CENTER LIMBURG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARCHER CENTER LIMBURG, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARCHER CENTER LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARCHER CENTER LIMBURG, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARCHER CENTER LIMBURG, employees, financial statistics.