COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA

Contactgegevens COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Hogeweg 85,8200, België

Telefoon (phone): 050 31 52 63 050 31 52 63

Fax (fax): 050 31 52 64 050 31 52 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA
Products information COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03651550292
Ondernemingsnummer: 2780059814
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA
(Get full report from official database of BE for COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA
Addition kinds of activities for COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA

267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
20839900. Malt, nec | Malt, nec
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops

Werken bij COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Poetshulp (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. Laat een reactie achter voor COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. Leave a respond for COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA. COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA op de google maps. Adres en contacten COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA
Location of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA on the google maps. Address and contacts of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: PEETERS WERNER | ALCATEL-SONAUTO | Alcatel Bell sa | Gheysen P | BrIS (BRUSSELSE INTERCOMMUNALE VOOR SANERING)

Other related companies as COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA: PEETERS WERNER | ALCATEL-SONAUTO | Alcatel Bell sa | Gheysen P | BrIS (BRUSSELSE INTERCOMMUNALE VOOR SANERING)

COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651550292. Het bedrijf COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA bevindt zich op het adres: Hogeweg 85,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, openstaande posities, locatie van COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is a company, that was registered 2005 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, company assigned to the tax number BE03651550292. The company COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is located at the address: Hogeweg 85,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA were not found.
The main activity of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA is not available. You also can look at reviews of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, open positions, location of COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOLS (VERWARMINGSDISCOUNT) BVBA, employees, financial statistics.