Entron Technics NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Entron Technics NV
Private companiesLegal Services • Entron Technics NV

Contactgegevens Entron Technics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entron Technics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entron Technics NV

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Atealaan 4D,2200, België

Telefoon (phone): 014 25 79 79 014 25 79 79

Fax (fax): 014 21 83 30 014 21 83 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entron Technics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entron Technics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entron Technics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entron Technics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entron Technics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entron Technics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entron Technics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entron Technics NV
Products information Entron Technics NV

BTW identificatienummer (tax): BE05131134033
Ondernemingsnummer: 9975830078
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Entron Technics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entron Technics NV
(Get full report from official database of BE for Entron Technics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entron Technics NV
Addition kinds of activities for Entron Technics NV

394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij Entron Technics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entron Technics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entron Technics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entron Technics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van Entron Technics NV in sociale netwerken
Look for responds of Entron Technics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entron Technics NV. Laat een reactie achter voor Entron Technics NV. Entron Technics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entron Technics NV. Leave a respond for Entron Technics NV. Entron Technics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entron Technics NV op de google maps. Adres en contacten Entron Technics NV
Location of Entron Technics NV on the google maps. Address and contacts of Entron Technics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Entron Technics NV Entron Technics NV: Cabriokappen Giovanni BVBA | Filipkowska Z | A.P.C. GEOSERVICES | Thelmo N.V. | De Meeus reginald

Other related companies as Entron Technics NV: Cabriokappen Giovanni BVBA | Filipkowska Z | A.P.C. GEOSERVICES | Thelmo N.V. | De Meeus reginald

Entron Technics NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is Entron Technics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05131134033. Het bedrijf Entron Technics NV bevindt zich op het adres: Atealaan 4D,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Entron Technics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entron Technics NV is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entron Technics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entron Technics NV, openstaande posities, locatie van Entron Technics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entron Technics NV is a company, that was registered 1998 in Herentals region, Belgium. Full name of company is Entron Technics NV, company assigned to the tax number BE05131134033. The company Entron Technics NV is located at the address: Atealaan 4D,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Entron Technics NV were not found.
The main activity of Entron Technics NV is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Entron Technics NV is not available. You also can look at reviews of Entron Technics NV, open positions, location of Entron Technics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entron Technics NV, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entron Technics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entron Technics NV, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entron Technics NV, employees, financial statistics.