REMKO-IMBEMA BELGIUM

Contactgegevens REMKO-IMBEMA BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMKO-IMBEMA BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMKO-IMBEMA BELGIUM

Regio (region): Erpe-Mere (Erpe), België

Adres (address): Industrieweg 25,9420, België

Telefoon (phone): 053 82 52 26 053 82 52 26

Fax (fax): 053 82 52 32 053 82 52 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMKO-IMBEMA BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMKO-IMBEMA BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMKO-IMBEMA BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMKO-IMBEMA BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMKO-IMBEMA BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMKO-IMBEMA BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMKO-IMBEMA BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMKO-IMBEMA BELGIUM
Products information REMKO-IMBEMA BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03667205810
Ondernemingsnummer: 1197204589
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in REMKO-IMBEMA BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMKO-IMBEMA BELGIUM
(Get full report from official database of BE for REMKO-IMBEMA BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMKO-IMBEMA BELGIUM
Addition kinds of activities for REMKO-IMBEMA BELGIUM

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
20449905. Mel, rijst | Flour, rice
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
32920502. Kanalen, asbestcement | Ducts, asbestos cement
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
39150107. Speldstengels | Pin stems
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery

Werken bij REMKO-IMBEMA BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMKO-IMBEMA BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMKO-IMBEMA BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMKO-IMBEMA BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van REMKO-IMBEMA BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of REMKO-IMBEMA BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMKO-IMBEMA BELGIUM. Laat een reactie achter voor REMKO-IMBEMA BELGIUM. REMKO-IMBEMA BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMKO-IMBEMA BELGIUM. Leave a respond for REMKO-IMBEMA BELGIUM. REMKO-IMBEMA BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMKO-IMBEMA BELGIUM op de google maps. Adres en contacten REMKO-IMBEMA BELGIUM
Location of REMKO-IMBEMA BELGIUM on the google maps. Address and contacts of REMKO-IMBEMA BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come REMKO-IMBEMA BELGIUM REMKO-IMBEMA BELGIUM: Rubens | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | Martens Constructie NV | De Coene M | Martinga

Other related companies as REMKO-IMBEMA BELGIUM: Rubens | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | Martens Constructie NV | De Coene M | Martinga

REMKO-IMBEMA BELGIUM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Erpe-Mere (Erpe), België. De volledige naam van het bedrijf is REMKO-IMBEMA BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03667205810. Het bedrijf REMKO-IMBEMA BELGIUM bevindt zich op het adres: Industrieweg 25,9420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in REMKO-IMBEMA BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REMKO-IMBEMA BELGIUM is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMKO-IMBEMA BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMKO-IMBEMA BELGIUM, openstaande posities, locatie van REMKO-IMBEMA BELGIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REMKO-IMBEMA BELGIUM is a company, that was registered 2014 in Erpe-Mere (Erpe) region, Belgium. Full name of company is REMKO-IMBEMA BELGIUM, company assigned to the tax number BE03667205810. The company REMKO-IMBEMA BELGIUM is located at the address: Industrieweg 25,9420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in REMKO-IMBEMA BELGIUM were not found.
The main activity of REMKO-IMBEMA BELGIUM is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REMKO-IMBEMA BELGIUM is not available. You also can look at reviews of REMKO-IMBEMA BELGIUM, open positions, location of REMKO-IMBEMA BELGIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMKO-IMBEMA BELGIUM, Erpe-Mere (Erpe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMKO-IMBEMA BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMKO-IMBEMA BELGIUM, Erpe-Mere (Erpe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMKO-IMBEMA BELGIUM, employees, financial statistics.