AC.TEC Ameloot ALTO

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • AC.TEC Ameloot ALTO
Private companiesFood Stores • AC.TEC Ameloot ALTO

Contactgegevens AC.TEC Ameloot ALTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC.TEC Ameloot ALTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC.TEC Ameloot ALTO

Regio (region): Lo-Reninge (Reninge), België

Adres (address): Zuidschotestraat 6,8647, België

Telefoon (phone): 057 40 00 96 057 40 00 96

Fax (fax): 057 40 11 78 057 40 11 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC.TEC Ameloot ALTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC.TEC Ameloot ALTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC.TEC Ameloot ALTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC.TEC Ameloot ALTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC.TEC Ameloot ALTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC.TEC Ameloot ALTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC.TEC Ameloot ALTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC.TEC Ameloot ALTO
Products information AC.TEC Ameloot ALTO

BTW identificatienummer (tax): BE07447875976
Ondernemingsnummer: 2162078857
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AC.TEC Ameloot ALTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC.TEC Ameloot ALTO
(Get full report from official database of BE for AC.TEC Ameloot ALTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC.TEC Ameloot ALTO
Addition kinds of activities for AC.TEC Ameloot ALTO

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
275904. Publicatiedruk | Publication printing
289101. Sealants | Sealants
349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
51590303. huiden | Hides

Werken bij AC.TEC Ameloot ALTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC.TEC Ameloot ALTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC.TEC Ameloot ALTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC.TEC Ameloot ALTO. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van AC.TEC Ameloot ALTO in sociale netwerken
Look for responds of AC.TEC Ameloot ALTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC.TEC Ameloot ALTO. Laat een reactie achter voor AC.TEC Ameloot ALTO. AC.TEC Ameloot ALTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC.TEC Ameloot ALTO. Leave a respond for AC.TEC Ameloot ALTO. AC.TEC Ameloot ALTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC.TEC Ameloot ALTO op de google maps. Adres en contacten AC.TEC Ameloot ALTO
Location of AC.TEC Ameloot ALTO on the google maps. Address and contacts of AC.TEC Ameloot ALTO

Andere gerelateerde bedrijven als come AC.TEC Ameloot ALTO AC.TEC Ameloot ALTO: UNIE V/D BELG AUTOMATENBRANCHE | Seghers-Setisol NV-SA | Wijnnatie N.V. | Mac-Wilson | Tim Luyten

Other related companies as AC.TEC Ameloot ALTO: UNIE V/D BELG AUTOMATENBRANCHE | Seghers-Setisol NV-SA | Wijnnatie N.V. | Mac-Wilson | Tim Luyten

AC.TEC Ameloot ALTO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lo-Reninge (Reninge), België. De volledige naam van het bedrijf is AC.TEC Ameloot ALTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07447875976. Het bedrijf AC.TEC Ameloot ALTO bevindt zich op het adres: Zuidschotestraat 6,8647. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AC.TEC Ameloot ALTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC.TEC Ameloot ALTO is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC.TEC Ameloot ALTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC.TEC Ameloot ALTO, openstaande posities, locatie van AC.TEC Ameloot ALTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC.TEC Ameloot ALTO is a company, that was registered 2001 in Lo-Reninge (Reninge) region, Belgium. Full name of company is AC.TEC Ameloot ALTO, company assigned to the tax number BE07447875976. The company AC.TEC Ameloot ALTO is located at the address: Zuidschotestraat 6,8647. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AC.TEC Ameloot ALTO were not found.
The main activity of AC.TEC Ameloot ALTO is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AC.TEC Ameloot ALTO is not available. You also can look at reviews of AC.TEC Ameloot ALTO, open positions, location of AC.TEC Ameloot ALTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC.TEC Ameloot ALTO, Lo-Reninge (Reninge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC.TEC Ameloot ALTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC.TEC Ameloot ALTO, Lo-Reninge (Reninge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC.TEC Ameloot ALTO, employees, financial statistics.