A.T.S. De Vogel NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A.T.S. De Vogel NV
Private companiesTobacco Products • A.T.S. De Vogel NV

Contactgegevens A.T.S. De Vogel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.S. De Vogel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.S. De Vogel NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Europark-Noord 40,9100, België

Telefoon (phone): 03 760 03 70 03 760 03 70

Fax (fax): 03 766 09 81 03 766 09 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.S. De Vogel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.S. De Vogel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.S. De Vogel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.S. De Vogel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.S. De Vogel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.S. De Vogel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.S. De Vogel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.S. De Vogel NV
Products information A.T.S. De Vogel NV

BTW identificatienummer (tax): BE06484375000
Ondernemingsnummer: 8629730224
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.T.S. De Vogel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.S. De Vogel NV
(Get full report from official database of BE for A.T.S. De Vogel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.S. De Vogel NV
Addition kinds of activities for A.T.S. De Vogel NV

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
3499. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
33399913. Selenium-raffinage (primair) | Selenium refining (primary)
39140208. Bakken, nikkel zilver | Trays, nickle silver
79991110. Hockey instructie school | Hockey instruction school
82999910. Meditatie therapie | Meditation therapy

Werken bij A.T.S. De Vogel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.S. De Vogel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.S. De Vogel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.S. De Vogel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van A.T.S. De Vogel NV in sociale netwerken
Look for responds of A.T.S. De Vogel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.S. De Vogel NV. Laat een reactie achter voor A.T.S. De Vogel NV. A.T.S. De Vogel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.S. De Vogel NV. Leave a respond for A.T.S. De Vogel NV. A.T.S. De Vogel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.S. De Vogel NV op de google maps. Adres en contacten A.T.S. De Vogel NV
Location of A.T.S. De Vogel NV on the google maps. Address and contacts of A.T.S. De Vogel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.S. De Vogel NV A.T.S. De Vogel NV: J.S. SERVICES (FIDUCIAIRE) | Atelier Lucien Simon SA | Wijnhof Breughel | Usine Union N.V. | Van Cleven N.V.

Other related companies as A.T.S. De Vogel NV: J.S. SERVICES (FIDUCIAIRE) | Atelier Lucien Simon SA | Wijnhof Breughel | Usine Union N.V. | Van Cleven N.V.

A.T.S. De Vogel NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.S. De Vogel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06484375000. Het bedrijf A.T.S. De Vogel NV bevindt zich op het adres: Europark-Noord 40,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.T.S. De Vogel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.S. De Vogel NV is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.S. De Vogel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.S. De Vogel NV, openstaande posities, locatie van A.T.S. De Vogel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.S. De Vogel NV is a company, that was registered 1991 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is A.T.S. De Vogel NV, company assigned to the tax number BE06484375000. The company A.T.S. De Vogel NV is located at the address: Europark-Noord 40,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.T.S. De Vogel NV were not found.
The main activity of A.T.S. De Vogel NV is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.S. De Vogel NV is not available. You also can look at reviews of A.T.S. De Vogel NV, open positions, location of A.T.S. De Vogel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.S. De Vogel NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.S. De Vogel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.S. De Vogel NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.S. De Vogel NV, employees, financial statistics.