AGT TRANS NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • AGT TRANS NV
Private companiesMotion Pictures • AGT TRANS NV

Contactgegevens AGT TRANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGT TRANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGT TRANS NV

Regio (region): Ruiselede, België

Adres (address): Kasteelstraat 7,8755, België

Telefoon (phone): 051 68 84 66 051 68 84 66

Fax (fax): 051 68 60 18 051 68 60 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGT TRANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGT TRANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGT TRANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGT TRANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGT TRANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGT TRANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGT TRANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGT TRANS NV
Products information AGT TRANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01134582519
Ondernemingsnummer: 4785064697
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGT TRANS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGT TRANS NV
(Get full report from official database of BE for AGT TRANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGT TRANS NV
Addition kinds of activities for AGT TRANS NV

145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
899905. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
79991304. Loterij operatie | Lottery operation
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij AGT TRANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGT TRANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGT TRANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGT TRANS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van AGT TRANS NV in sociale netwerken
Look for responds of AGT TRANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGT TRANS NV. Laat een reactie achter voor AGT TRANS NV. AGT TRANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGT TRANS NV. Leave a respond for AGT TRANS NV. AGT TRANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGT TRANS NV op de google maps. Adres en contacten AGT TRANS NV
Location of AGT TRANS NV on the google maps. Address and contacts of AGT TRANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGT TRANS NV AGT TRANS NV: DE SAEDELEER J-P | Vanderwegen M | Goffette SA | Isolux B.V.B.A. | Equinox Communications sa

Other related companies as AGT TRANS NV: DE SAEDELEER J-P | Vanderwegen M | Goffette SA | Isolux B.V.B.A. | Equinox Communications sa

AGT TRANS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Ruiselede, België. De volledige naam van het bedrijf is AGT TRANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01134582519. Het bedrijf AGT TRANS NV bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 7,8755. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGT TRANS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGT TRANS NV is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGT TRANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGT TRANS NV, openstaande posities, locatie van AGT TRANS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGT TRANS NV is a company, that was registered 1985 in Ruiselede region, Belgium. Full name of company is AGT TRANS NV, company assigned to the tax number BE01134582519. The company AGT TRANS NV is located at the address: Kasteelstraat 7,8755. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGT TRANS NV were not found.
The main activity of AGT TRANS NV is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGT TRANS NV is not available. You also can look at reviews of AGT TRANS NV, open positions, location of AGT TRANS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGT TRANS NV, Ruiselede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGT TRANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGT TRANS NV, Ruiselede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGT TRANS NV, employees, financial statistics.