Stynen Transport

Contactgegevens Stynen Transport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stynen Transport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stynen Transport

Regio (region): Ranst (Oelegem), België

Adres (address): Vaartstraat 113,2520, België

Telefoon (phone): 03 475 05 24 03 475 05 24

Fax (fax): 03 475 07 26 03 475 07 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stynen Transport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stynen Transport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stynen Transport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stynen Transport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stynen Transport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stynen Transport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stynen Transport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stynen Transport
Products information Stynen Transport

BTW identificatienummer (tax): BE09572082519
Ondernemingsnummer: 1972564697
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stynen Transport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stynen Transport
(Get full report from official database of BE for Stynen Transport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stynen Transport
Addition kinds of activities for Stynen Transport

22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
38270109. Vergrootinstrumenten, nec, optisch | Magnifying instruments, nec, optical
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau

Werken bij Stynen Transport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stynen Transport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stynen Transport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stynen Transport. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

Zoek naar antwoorden van Stynen Transport in sociale netwerken
Look for responds of Stynen Transport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stynen Transport. Laat een reactie achter voor Stynen Transport. Stynen Transport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stynen Transport. Leave a respond for Stynen Transport. Stynen Transport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stynen Transport op de google maps. Adres en contacten Stynen Transport
Location of Stynen Transport on the google maps. Address and contacts of Stynen Transport

Andere gerelateerde bedrijven als come Stynen Transport Stynen Transport: Guissard Benoit SPRL | Solide NV | COMPUTER SERVICES SOLUTIONS NV | Europa-Tenten De Vreeze B.V.B.A. | Stoopen company Meeus

Other related companies as Stynen Transport: Guissard Benoit SPRL | Solide NV | COMPUTER SERVICES SOLUTIONS NV | Europa-Tenten De Vreeze B.V.B.A. | Stoopen company Meeus

Stynen Transport is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ranst (Oelegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Stynen Transport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09572082519. Het bedrijf Stynen Transport bevindt zich op het adres: Vaartstraat 113,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stynen Transport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stynen Transport is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stynen Transport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stynen Transport, openstaande posities, locatie van Stynen Transport op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stynen Transport is a company, that was registered 2009 in Ranst (Oelegem) region, Belgium. Full name of company is Stynen Transport, company assigned to the tax number BE09572082519. The company Stynen Transport is located at the address: Vaartstraat 113,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stynen Transport were not found.
The main activity of Stynen Transport is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Stynen Transport is not available. You also can look at reviews of Stynen Transport, open positions, location of Stynen Transport on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stynen Transport, Ranst (Oelegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stynen Transport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stynen Transport, Ranst (Oelegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stynen Transport, employees, financial statistics.