TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY

Contactgegevens TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY

Regio (region): Colfontaine (Pâturages), België

Adres (address): Rue Grande 121,7340, België

Telefoon (phone): 065 78 28 28 065 78 28 28

Fax (fax): 065 78 29 30 065 78 29 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY
Products information TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY

BTW identificatienummer (tax): BE05013854980
Ondernemingsnummer: 7622833251
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY
(Get full report from official database of BE for TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY
Addition kinds of activities for TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
07420000. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)

Werken bij TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY in sociale netwerken
Look for responds of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. Laat een reactie achter voor TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. Leave a respond for TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY. TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY op de google maps. Adres en contacten TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY
Location of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY on the google maps. Address and contacts of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY

Andere gerelateerde bedrijven als come TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: TROC INTERNATIONAL | Caroline | Cocoon | Bako Cleaning | Wouter Verscheure

Other related companies as TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY: TROC INTERNATIONAL | Caroline | Cocoon | Bako Cleaning | Wouter Verscheure

TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Colfontaine (Pâturages), België. De volledige naam van het bedrijf is TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013854980. Het bedrijf TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY bevindt zich op het adres: Rue Grande 121,7340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, openstaande posities, locatie van TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is a company, that was registered 2017 in Colfontaine (Pâturages) region, Belgium. Full name of company is TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, company assigned to the tax number BE05013854980. The company TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is located at the address: Rue Grande 121,7340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY were not found.
The main activity of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY is not available. You also can look at reviews of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, open positions, location of TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, Colfontaine (Pâturages): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, Colfontaine (Pâturages): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRUCKS SECURITY TECHNOLOGY, employees, financial statistics.