Frooninckx Transport

Contactgegevens Frooninckx Transport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frooninckx Transport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frooninckx Transport

Regio (region): Lubbeek, België

Adres (address): Herendaalstraat 5A,3210, België

Telefoon (phone): 016 46 48 13 016 46 48 13

Fax (fax): +32 (53) 589-16-49 +32 (53) 589-16-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frooninckx Transport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frooninckx Transport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frooninckx Transport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frooninckx Transport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frooninckx Transport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frooninckx Transport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frooninckx Transport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frooninckx Transport
Products information Frooninckx Transport

BTW identificatienummer (tax): BE02370544433
Ondernemingsnummer: 1085968017
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Frooninckx Transport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frooninckx Transport
(Get full report from official database of BE for Frooninckx Transport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frooninckx Transport
Addition kinds of activities for Frooninckx Transport

2371. Bontgoederen | Fur goods
072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
283406. dermatologica | Dermatologicals
474100. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
01390201. Pindakaas | Peanut farm
09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
36510200. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles

Werken bij Frooninckx Transport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frooninckx Transport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frooninckx Transport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frooninckx Transport. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Frooninckx Transport in sociale netwerken
Look for responds of Frooninckx Transport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frooninckx Transport. Laat een reactie achter voor Frooninckx Transport. Frooninckx Transport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frooninckx Transport. Leave a respond for Frooninckx Transport. Frooninckx Transport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frooninckx Transport op de google maps. Adres en contacten Frooninckx Transport
Location of Frooninckx Transport on the google maps. Address and contacts of Frooninckx Transport

Andere gerelateerde bedrijven als come Frooninckx Transport Frooninckx Transport: Reynders L | Antwerpse Oud-Papier Centrale CVBA | Daemshof | Kartonnage Van Acker Marcel B.V.B.A. | KINEPOLIS GROUP N.V.

Other related companies as Frooninckx Transport: Reynders L | Antwerpse Oud-Papier Centrale CVBA | Daemshof | Kartonnage Van Acker Marcel B.V.B.A. | KINEPOLIS GROUP N.V.

Frooninckx Transport is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lubbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Frooninckx Transport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02370544433. Het bedrijf Frooninckx Transport bevindt zich op het adres: Herendaalstraat 5A,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Frooninckx Transport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frooninckx Transport is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frooninckx Transport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frooninckx Transport, openstaande posities, locatie van Frooninckx Transport op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frooninckx Transport is a company, that was registered 1997 in Lubbeek region, Belgium. Full name of company is Frooninckx Transport, company assigned to the tax number BE02370544433. The company Frooninckx Transport is located at the address: Herendaalstraat 5A,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Frooninckx Transport were not found.
The main activity of Frooninckx Transport is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Frooninckx Transport is not available. You also can look at reviews of Frooninckx Transport, open positions, location of Frooninckx Transport on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frooninckx Transport, Lubbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frooninckx Transport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frooninckx Transport, Lubbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frooninckx Transport, employees, financial statistics.