FREMERSDORFF & Fils

Contactgegevens FREMERSDORFF & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREMERSDORFF & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREMERSDORFF & Fils

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 702,1600, België

Telefoon (phone): 02 410 04 80 02 410 04 80

Fax (fax): 02 410 89 07 02 410 89 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREMERSDORFF & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREMERSDORFF & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREMERSDORFF & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREMERSDORFF & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREMERSDORFF & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREMERSDORFF & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREMERSDORFF & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREMERSDORFF & Fils
Products information FREMERSDORFF & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE08737670898
Ondernemingsnummer: 2493865966
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FREMERSDORFF & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREMERSDORFF & Fils
(Get full report from official database of BE for FREMERSDORFF & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREMERSDORFF & Fils
Addition kinds of activities for FREMERSDORFF & Fils

306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
51599908. Semen, runderen | Semen, bovine
63119903. Begrafenis verzekeringsmaatschappijen | Burial insurance societies
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
80110200. Medische centra | Medical centers
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij FREMERSDORFF & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREMERSDORFF & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREMERSDORFF & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREMERSDORFF & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van FREMERSDORFF & Fils in sociale netwerken
Look for responds of FREMERSDORFF & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREMERSDORFF & Fils. Laat een reactie achter voor FREMERSDORFF & Fils. FREMERSDORFF & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREMERSDORFF & Fils. Leave a respond for FREMERSDORFF & Fils. FREMERSDORFF & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREMERSDORFF & Fils op de google maps. Adres en contacten FREMERSDORFF & Fils
Location of FREMERSDORFF & Fils on the google maps. Address and contacts of FREMERSDORFF & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come FREMERSDORFF & Fils FREMERSDORFF & Fils: Compagnie des Chemins de Terre ASBL | GARAGE WEYRICH SA | Hawi Interieur BVBA | Delta Instruments B.V.B.A. | France Ventilation

Other related companies as FREMERSDORFF & Fils: Compagnie des Chemins de Terre ASBL | GARAGE WEYRICH SA | Hawi Interieur BVBA | Delta Instruments B.V.B.A. | France Ventilation

FREMERSDORFF & Fils is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is FREMERSDORFF & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08737670898. Het bedrijf FREMERSDORFF & Fils bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 702,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FREMERSDORFF & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREMERSDORFF & Fils is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREMERSDORFF & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREMERSDORFF & Fils, openstaande posities, locatie van FREMERSDORFF & Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FREMERSDORFF & Fils is a company, that was registered 1995 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is FREMERSDORFF & Fils, company assigned to the tax number BE08737670898. The company FREMERSDORFF & Fils is located at the address: Bergensesteenweg 702,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FREMERSDORFF & Fils were not found.
The main activity of FREMERSDORFF & Fils is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FREMERSDORFF & Fils is not available. You also can look at reviews of FREMERSDORFF & Fils, open positions, location of FREMERSDORFF & Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREMERSDORFF & Fils, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREMERSDORFF & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREMERSDORFF & Fils, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREMERSDORFF & Fils, employees, financial statistics.