Ideal

Contactgegevens Ideal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ideal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ideal

Regio (region): Charleroi (Marcinelle), België

Adres (address): Avenue Marius Meurée 36,6001, België

Telefoon (phone): 071 36 10 66 071 36 10 66

Fax (fax): 071 43 78 43 071 43 78 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ideal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ideal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ideal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ideal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ideal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ideal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ideal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ideal
Products information Ideal

BTW identificatienummer (tax): BE07311370849
Ondernemingsnummer: 2226623535
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ideal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ideal
(Get full report from official database of BE for Ideal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ideal
Addition kinds of activities for Ideal

515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
22111104. preuts | Buckram
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic

Werken bij Ideal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ideal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ideal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ideal. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van Ideal in sociale netwerken
Look for responds of Ideal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ideal. Laat een reactie achter voor Ideal. Ideal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ideal. Leave a respond for Ideal. Ideal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ideal op de google maps. Adres en contacten Ideal
Location of Ideal on the google maps. Address and contacts of Ideal

Andere gerelateerde bedrijven als come Ideal Ideal: COMPUTERFABRIEK (DE) | PAPOU BASKET-BALL SHOP | Prepack B.V.B.A. | WTCB-CSTC A.S.B.L. | Secure the net

Other related companies as Ideal: COMPUTERFABRIEK (DE) | PAPOU BASKET-BALL SHOP | Prepack B.V.B.A. | WTCB-CSTC A.S.B.L. | Secure the net

Ideal is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marcinelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Ideal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07311370849. Het bedrijf Ideal bevindt zich op het adres: Avenue Marius Meurée 36,6001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ideal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ideal is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ideal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ideal, openstaande posities, locatie van Ideal op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ideal is a company, that was registered 2017 in Charleroi (Marcinelle) region, Belgium. Full name of company is Ideal, company assigned to the tax number BE07311370849. The company Ideal is located at the address: Avenue Marius Meurée 36,6001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ideal were not found.
The main activity of Ideal is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ideal is not available. You also can look at reviews of Ideal, open positions, location of Ideal on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ideal, Charleroi (Marcinelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ideal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ideal, Charleroi (Marcinelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ideal, employees, financial statistics.