Vanswartenbrouck Transport NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Vanswartenbrouck Transport NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Vanswartenbrouck Transport NV

Contactgegevens Vanswartenbrouck Transport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanswartenbrouck Transport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanswartenbrouck Transport NV

Regio (region): Lummen, België

Adres (address): Dellestraat 10,3560, België

Telefoon (phone): 013 53 06 65 013 53 06 65

Fax (fax): 013 53 06 69 013 53 06 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanswartenbrouck Transport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanswartenbrouck Transport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanswartenbrouck Transport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanswartenbrouck Transport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanswartenbrouck Transport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanswartenbrouck Transport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanswartenbrouck Transport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanswartenbrouck Transport NV
Products information Vanswartenbrouck Transport NV

BTW identificatienummer (tax): BE06481079101
Ondernemingsnummer: 8015594482
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vanswartenbrouck Transport NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanswartenbrouck Transport NV
(Get full report from official database of BE for Vanswartenbrouck Transport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanswartenbrouck Transport NV
Addition kinds of activities for Vanswartenbrouck Transport NV

2895. Carbon zwart | Carbon black
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
51910204. Stro | Straw

Werken bij Vanswartenbrouck Transport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanswartenbrouck Transport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanswartenbrouck Transport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanswartenbrouck Transport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

Zoek naar antwoorden van Vanswartenbrouck Transport NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanswartenbrouck Transport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanswartenbrouck Transport NV. Laat een reactie achter voor Vanswartenbrouck Transport NV. Vanswartenbrouck Transport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanswartenbrouck Transport NV. Leave a respond for Vanswartenbrouck Transport NV. Vanswartenbrouck Transport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanswartenbrouck Transport NV op de google maps. Adres en contacten Vanswartenbrouck Transport NV
Location of Vanswartenbrouck Transport NV on the google maps. Address and contacts of Vanswartenbrouck Transport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanswartenbrouck Transport NV Vanswartenbrouck Transport NV: De Beule S | Aluver BVBA | Edgar Moeremans en Companie B.V.B.A. | hsp telecom | van gysel, William

Other related companies as Vanswartenbrouck Transport NV: De Beule S | Aluver BVBA | Edgar Moeremans en Companie B.V.B.A. | hsp telecom | van gysel, William

Vanswartenbrouck Transport NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lummen, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanswartenbrouck Transport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06481079101. Het bedrijf Vanswartenbrouck Transport NV bevindt zich op het adres: Dellestraat 10,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vanswartenbrouck Transport NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanswartenbrouck Transport NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanswartenbrouck Transport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanswartenbrouck Transport NV, openstaande posities, locatie van Vanswartenbrouck Transport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanswartenbrouck Transport NV is a company, that was registered 1997 in Lummen region, Belgium. Full name of company is Vanswartenbrouck Transport NV, company assigned to the tax number BE06481079101. The company Vanswartenbrouck Transport NV is located at the address: Dellestraat 10,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vanswartenbrouck Transport NV were not found.
The main activity of Vanswartenbrouck Transport NV is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanswartenbrouck Transport NV is not available. You also can look at reviews of Vanswartenbrouck Transport NV, open positions, location of Vanswartenbrouck Transport NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanswartenbrouck Transport NV, Lummen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanswartenbrouck Transport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanswartenbrouck Transport NV, Lummen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanswartenbrouck Transport NV, employees, financial statistics.