Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA

Contactgegevens Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA

Regio (region): Nevele (Hansbeke), België

Adres (address): Nevelestraat 12,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 78 68 09 371 78 68

Fax (fax): 09 371 89 39 09 371 89 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA
Products information Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09437774658
Ondernemingsnummer: 8446533203
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA
(Get full report from official database of BE for Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA
Addition kinds of activities for Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA

3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security
76991203. horseshoeing | Horseshoeing

Werken bij Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Laat een reactie achter voor Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Leave a respond for Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA. Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA op de google maps. Adres en contacten Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA
Location of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA on the google maps. Address and contacts of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: Frère Fabrice | SERVICE DE MEDIATION POUR LES PENSIONS | St-Godelievecollege | Rectilux SA | Boîte à Musique

Other related companies as Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA: Frère Fabrice | SERVICE DE MEDIATION POUR LES PENSIONS | St-Godelievecollege | Rectilux SA | Boîte à Musique

Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Nevele (Hansbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09437774658. Het bedrijf Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA bevindt zich op het adres: Nevelestraat 12,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, openstaande posities, locatie van Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is a company, that was registered 1987 in Nevele (Hansbeke) region, Belgium. Full name of company is Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, company assigned to the tax number BE09437774658. The company Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is located at the address: Nevelestraat 12,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA were not found.
The main activity of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA is not available. You also can look at reviews of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, open positions, location of Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, Nevele (Hansbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, Nevele (Hansbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mattheeuws Jan-Desimpele BVBA, employees, financial statistics.