E.N. TRANSPORTS SC

Contactgegevens E.N. TRANSPORTS SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.N. TRANSPORTS SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.N. TRANSPORTS SC

Regio (region): Profondeville (Bois-de-Villers), België

Adres (address): Rue Abbé Istasse 14,5170, België

Telefoon (phone): 081 43 45 14; 0475 49 21 70 081 43 45 14; 0475 49 21 70

Fax (fax): 081 43 54 96 081 43 54 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.N. TRANSPORTS SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.N. TRANSPORTS SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.N. TRANSPORTS SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.N. TRANSPORTS SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.N. TRANSPORTS SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.N. TRANSPORTS SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.N. TRANSPORTS SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.N. TRANSPORTS SC
Products information E.N. TRANSPORTS SC

BTW identificatienummer (tax): BE04128631591
Ondernemingsnummer: 6176208496
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in E.N. TRANSPORTS SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.N. TRANSPORTS SC
(Get full report from official database of BE for E.N. TRANSPORTS SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.N. TRANSPORTS SC
Addition kinds of activities for E.N. TRANSPORTS SC

34929903. Slang- en buisleidingen en assemblage, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube fittings and assemblies, hydraulic/pneumatic
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
67989902. Vastgoedbeleggingen | Realty investment trusts
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental

Werken bij E.N. TRANSPORTS SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.N. TRANSPORTS SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.N. TRANSPORTS SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.N. TRANSPORTS SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van E.N. TRANSPORTS SC in sociale netwerken
Look for responds of E.N. TRANSPORTS SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.N. TRANSPORTS SC. Laat een reactie achter voor E.N. TRANSPORTS SC. E.N. TRANSPORTS SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.N. TRANSPORTS SC. Leave a respond for E.N. TRANSPORTS SC. E.N. TRANSPORTS SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.N. TRANSPORTS SC op de google maps. Adres en contacten E.N. TRANSPORTS SC
Location of E.N. TRANSPORTS SC on the google maps. Address and contacts of E.N. TRANSPORTS SC

Andere gerelateerde bedrijven als come E.N. TRANSPORTS SC E.N. TRANSPORTS SC: Manufast ASBL | Peeters & Zn NV | International Medical Products SA | Chill out bvba | Peter

Other related companies as E.N. TRANSPORTS SC: Manufast ASBL | Peeters & Zn NV | International Medical Products SA | Chill out bvba | Peter

E.N. TRANSPORTS SC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Profondeville (Bois-de-Villers), België. De volledige naam van het bedrijf is E.N. TRANSPORTS SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04128631591. Het bedrijf E.N. TRANSPORTS SC bevindt zich op het adres: Rue Abbé Istasse 14,5170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in E.N. TRANSPORTS SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.N. TRANSPORTS SC is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.N. TRANSPORTS SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.N. TRANSPORTS SC, openstaande posities, locatie van E.N. TRANSPORTS SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.N. TRANSPORTS SC is a company, that was registered 2017 in Profondeville (Bois-de-Villers) region, Belgium. Full name of company is E.N. TRANSPORTS SC, company assigned to the tax number BE04128631591. The company E.N. TRANSPORTS SC is located at the address: Rue Abbé Istasse 14,5170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in E.N. TRANSPORTS SC were not found.
The main activity of E.N. TRANSPORTS SC is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E.N. TRANSPORTS SC is not available. You also can look at reviews of E.N. TRANSPORTS SC, open positions, location of E.N. TRANSPORTS SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.N. TRANSPORTS SC, Profondeville (Bois-de-Villers): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.N. TRANSPORTS SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.N. TRANSPORTS SC, Profondeville (Bois-de-Villers): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.N. TRANSPORTS SC, employees, financial statistics.