AUXITRA BVBA

Contactgegevens AUXITRA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUXITRA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUXITRA BVBA

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): George Grardplein 11 Bus 47,8670, België

Telefoon (phone): 058 51 03 26 058 51 03 26

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUXITRA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUXITRA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUXITRA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUXITRA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUXITRA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUXITRA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUXITRA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUXITRA BVBA
Products information AUXITRA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUXITRA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUXITRA BVBA
(Get full report from official database of BE for AUXITRA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUXITRA BVBA
Addition kinds of activities for AUXITRA BVBA

972100. Internationale zaken | International affairs
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
22210603. Slipcover stoffen, synthetische vezel en zijde | Slip cover fabrics, manmade fiber and silk
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications

Werken bij AUXITRA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUXITRA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUXITRA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUXITRA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van AUXITRA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUXITRA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUXITRA BVBA. Laat een reactie achter voor AUXITRA BVBA. AUXITRA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUXITRA BVBA. Leave a respond for AUXITRA BVBA. AUXITRA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUXITRA BVBA op de google maps. Adres en contacten AUXITRA BVBA
Location of AUXITRA BVBA on the google maps. Address and contacts of AUXITRA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUXITRA BVBA AUXITRA BVBA: Belgische Spaar-Unie BVBA | Indowoods SA | Jaspar Valves And Maintenance S.A. | Topelec S.P.R.L. | pouidja

Other related companies as AUXITRA BVBA: Belgische Spaar-Unie BVBA | Indowoods SA | Jaspar Valves And Maintenance S.A. | Topelec S.P.R.L. | pouidja

AUXITRA BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is AUXITRA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf AUXITRA BVBA bevindt zich op het adres: George Grardplein 11 Bus 47,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUXITRA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUXITRA BVBA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUXITRA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUXITRA BVBA, openstaande posities, locatie van AUXITRA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUXITRA BVBA is a company, that was registered 2005 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is AUXITRA BVBA, company assigned to the tax number BE06707672119. The company AUXITRA BVBA is located at the address: George Grardplein 11 Bus 47,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUXITRA BVBA were not found.
The main activity of AUXITRA BVBA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUXITRA BVBA is not available. You also can look at reviews of AUXITRA BVBA, open positions, location of AUXITRA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUXITRA BVBA, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUXITRA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUXITRA BVBA, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUXITRA BVBA, employees, financial statistics.