Van Kerckvoorde NV

Contactgegevens Van Kerckvoorde NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerckvoorde NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerckvoorde NV

Regio (region): Gent (Mariakerke), België

Adres (address): Brugsevaart 1,9030, België

Telefoon (phone): 09 236 27 57; 0485 55 96 01 09 236 27 57; 0485 55 96 01

Fax (fax): 09 236 27 67 09 236 27 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerckvoorde NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerckvoorde NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerckvoorde NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerckvoorde NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerckvoorde NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerckvoorde NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerckvoorde NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerckvoorde NV
Products information Van Kerckvoorde NV

BTW identificatienummer (tax): BE08436920166
Ondernemingsnummer: 4953979492
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Kerckvoorde NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerckvoorde NV
(Get full report from official database of BE for Van Kerckvoorde NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerckvoorde NV
Addition kinds of activities for Van Kerckvoorde NV

251902. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
33660200. propellers | Propellers
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
82990502. Taalschool | Language school

Werken bij Van Kerckvoorde NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerckvoorde NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerckvoorde NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerckvoorde NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Van Kerckvoorde NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerckvoorde NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerckvoorde NV. Laat een reactie achter voor Van Kerckvoorde NV. Van Kerckvoorde NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerckvoorde NV. Leave a respond for Van Kerckvoorde NV. Van Kerckvoorde NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerckvoorde NV op de google maps. Adres en contacten Van Kerckvoorde NV
Location of Van Kerckvoorde NV on the google maps. Address and contacts of Van Kerckvoorde NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerckvoorde NV Van Kerckvoorde NV: Desiere Drukkerij BVBA | Sidec SPRL | Watco Noord | Verhaeghe BVBA | J.B. Sonic SA

Other related companies as Van Kerckvoorde NV: Desiere Drukkerij BVBA | Sidec SPRL | Watco Noord | Verhaeghe BVBA | J.B. Sonic SA

Van Kerckvoorde NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Gent (Mariakerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerckvoorde NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08436920166. Het bedrijf Van Kerckvoorde NV bevindt zich op het adres: Brugsevaart 1,9030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Kerckvoorde NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerckvoorde NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerckvoorde NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerckvoorde NV, openstaande posities, locatie van Van Kerckvoorde NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Kerckvoorde NV is a company, that was registered 2004 in Gent (Mariakerke) region, Belgium. Full name of company is Van Kerckvoorde NV, company assigned to the tax number BE08436920166. The company Van Kerckvoorde NV is located at the address: Brugsevaart 1,9030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Kerckvoorde NV were not found.
The main activity of Van Kerckvoorde NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerckvoorde NV is not available. You also can look at reviews of Van Kerckvoorde NV, open positions, location of Van Kerckvoorde NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerckvoorde NV, Gent (Mariakerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerckvoorde NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerckvoorde NV, Gent (Mariakerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerckvoorde NV, employees, financial statistics.