Transciterne-Benelux SA

Contactgegevens Transciterne-Benelux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transciterne-Benelux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transciterne-Benelux SA

Regio (region): Rixensart (Rosières), België

Adres (address): Rue du Panorama 8,1331, België

Telefoon (phone): 02 351 06 20 02 351 06 20

Fax (fax): 02 351 02 80 02 351 02 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transciterne-Benelux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transciterne-Benelux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transciterne-Benelux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transciterne-Benelux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transciterne-Benelux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transciterne-Benelux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transciterne-Benelux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transciterne-Benelux SA
Products information Transciterne-Benelux SA

BTW identificatienummer (tax): BE01230987548
Ondernemingsnummer: 9248535156
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Transciterne-Benelux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transciterne-Benelux SA
(Get full report from official database of BE for Transciterne-Benelux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transciterne-Benelux SA
Addition kinds of activities for Transciterne-Benelux SA

3355. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
396502. Spelden en naalden | Pins and needles
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
14220103. Kalksteen, grond | Lime rock, ground
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
48419903. Directe satellietdiensten (dbs) | Direct broadcast satellite services (dbs)
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij Transciterne-Benelux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transciterne-Benelux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transciterne-Benelux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transciterne-Benelux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

Zoek naar antwoorden van Transciterne-Benelux SA in sociale netwerken
Look for responds of Transciterne-Benelux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transciterne-Benelux SA. Laat een reactie achter voor Transciterne-Benelux SA. Transciterne-Benelux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transciterne-Benelux SA. Leave a respond for Transciterne-Benelux SA. Transciterne-Benelux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transciterne-Benelux SA op de google maps. Adres en contacten Transciterne-Benelux SA
Location of Transciterne-Benelux SA on the google maps. Address and contacts of Transciterne-Benelux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Transciterne-Benelux SA Transciterne-Benelux SA: Belle Productions ULearn2B SA | Publi Joni NV | Horse & Country | VAN GOOL-RABAUT NV | Van De Pol BVBA

Other related companies as Transciterne-Benelux SA: Belle Productions ULearn2B SA | Publi Joni NV | Horse & Country | VAN GOOL-RABAUT NV | Van De Pol BVBA

Transciterne-Benelux SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Rixensart (Rosières), België. De volledige naam van het bedrijf is Transciterne-Benelux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01230987548. Het bedrijf Transciterne-Benelux SA bevindt zich op het adres: Rue du Panorama 8,1331. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Transciterne-Benelux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transciterne-Benelux SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transciterne-Benelux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transciterne-Benelux SA, openstaande posities, locatie van Transciterne-Benelux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transciterne-Benelux SA is a company, that was registered 2000 in Rixensart (Rosières) region, Belgium. Full name of company is Transciterne-Benelux SA, company assigned to the tax number BE01230987548. The company Transciterne-Benelux SA is located at the address: Rue du Panorama 8,1331. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Transciterne-Benelux SA were not found.
The main activity of Transciterne-Benelux SA is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Transciterne-Benelux SA is not available. You also can look at reviews of Transciterne-Benelux SA, open positions, location of Transciterne-Benelux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transciterne-Benelux SA, Rixensart (Rosières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transciterne-Benelux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transciterne-Benelux SA, Rixensart (Rosières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transciterne-Benelux SA, employees, financial statistics.