Snick R

Contactgegevens Snick R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snick R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snick R

Regio (region): Diksmuide (Pervijze), België

Adres (address): Schoorbakkestraat 22,8600, België

Telefoon (phone): 051 55 50 04 051 55 50 04

Fax (fax): 051 55 52 68 051 55 52 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snick R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snick R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snick R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snick R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snick R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snick R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snick R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snick R
Products information Snick R

BTW identificatienummer (tax): BE01713562011
Ondernemingsnummer: 1668243408
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Snick R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snick R
(Get full report from official database of BE for Snick R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snick R
Addition kinds of activities for Snick R

357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
34430901. Culverts, metalen plaat | Culverts, metal plate
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
50830401. Cream scheiders, boerderij | Cream separators, farm
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij Snick R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snick R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snick R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snick R. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Snick R in sociale netwerken
Look for responds of Snick R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snick R. Laat een reactie achter voor Snick R. Snick R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snick R. Leave a respond for Snick R. Snick R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snick R op de google maps. Adres en contacten Snick R
Location of Snick R on the google maps. Address and contacts of Snick R

Andere gerelateerde bedrijven als come Snick R Snick R: EUROPEAN COMMUNICATION STRATEGIES NV | BEX VERANDA | Vipro | De Visscher Jan, | homesteel

Other related companies as Snick R: EUROPEAN COMMUNICATION STRATEGIES NV | BEX VERANDA | Vipro | De Visscher Jan, | homesteel

Snick R is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Pervijze), België. De volledige naam van het bedrijf is Snick R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713562011. Het bedrijf Snick R bevindt zich op het adres: Schoorbakkestraat 22,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Snick R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Snick R is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snick R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snick R, openstaande posities, locatie van Snick R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Snick R is a company, that was registered 2003 in Diksmuide (Pervijze) region, Belgium. Full name of company is Snick R, company assigned to the tax number BE01713562011. The company Snick R is located at the address: Schoorbakkestraat 22,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Snick R were not found.
The main activity of Snick R is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Snick R is not available. You also can look at reviews of Snick R, open positions, location of Snick R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snick R, Diksmuide (Pervijze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snick R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snick R, Diksmuide (Pervijze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snick R, employees, financial statistics.