Mermans-Van Houdt BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Mermans-Van Houdt BVBA
Private companiesTransportation Services • Mermans-Van Houdt BVBA

Contactgegevens Mermans-Van Houdt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mermans-Van Houdt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mermans-Van Houdt BVBA

Regio (region): Retie, België

Adres (address): Kelderbeemd 6,2470, België

Telefoon (phone): 014 37 29 67; 014 37 74 73 014 37 29 67; 014 37 74 73

Fax (fax): 014 37 08 60 014 37 08 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mermans-Van Houdt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mermans-Van Houdt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mermans-Van Houdt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mermans-Van Houdt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mermans-Van Houdt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mermans-Van Houdt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mermans-Van Houdt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mermans-Van Houdt BVBA
Products information Mermans-Van Houdt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05301971435
Ondernemingsnummer: 8808532714
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Mermans-Van Houdt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mermans-Van Houdt BVBA
(Get full report from official database of BE for Mermans-Van Houdt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mermans-Van Houdt BVBA
Addition kinds of activities for Mermans-Van Houdt BVBA

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
17990402. Stellingen | Scaffolding
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
20330105. Geurstoffen, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seasonings, tomato: packaged in cans, jars, etc.
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive

Werken bij Mermans-Van Houdt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mermans-Van Houdt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mermans-Van Houdt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mermans-Van Houdt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Mermans-Van Houdt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mermans-Van Houdt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mermans-Van Houdt BVBA. Laat een reactie achter voor Mermans-Van Houdt BVBA. Mermans-Van Houdt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mermans-Van Houdt BVBA. Leave a respond for Mermans-Van Houdt BVBA. Mermans-Van Houdt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mermans-Van Houdt BVBA op de google maps. Adres en contacten Mermans-Van Houdt BVBA
Location of Mermans-Van Houdt BVBA on the google maps. Address and contacts of Mermans-Van Houdt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mermans-Van Houdt BVBA Mermans-Van Houdt BVBA: Banden Jef | Digital Braille Systems | Richa N.V. | SCR - Sibelco N.V. | VOF Qdesign

Other related companies as Mermans-Van Houdt BVBA: Banden Jef | Digital Braille Systems | Richa N.V. | SCR - Sibelco N.V. | VOF Qdesign

Mermans-Van Houdt BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Retie, België. De volledige naam van het bedrijf is Mermans-Van Houdt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05301971435. Het bedrijf Mermans-Van Houdt BVBA bevindt zich op het adres: Kelderbeemd 6,2470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Mermans-Van Houdt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mermans-Van Houdt BVBA is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mermans-Van Houdt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mermans-Van Houdt BVBA, openstaande posities, locatie van Mermans-Van Houdt BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mermans-Van Houdt BVBA is a company, that was registered 1995 in Retie region, Belgium. Full name of company is Mermans-Van Houdt BVBA, company assigned to the tax number BE05301971435. The company Mermans-Van Houdt BVBA is located at the address: Kelderbeemd 6,2470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Mermans-Van Houdt BVBA were not found.
The main activity of Mermans-Van Houdt BVBA is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mermans-Van Houdt BVBA is not available. You also can look at reviews of Mermans-Van Houdt BVBA, open positions, location of Mermans-Van Houdt BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mermans-Van Houdt BVBA, Retie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mermans-Van Houdt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mermans-Van Houdt BVBA, Retie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mermans-Van Houdt BVBA, employees, financial statistics.