GELDHOF REMI BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • GELDHOF REMI BVBA
Private companiesLegal Services • GELDHOF REMI BVBA

Contactgegevens GELDHOF REMI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GELDHOF REMI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GELDHOF REMI BVBA

Regio (region): Moorslede, België

Adres (address): Briekhoekstraat 5,8890, België

Telefoon (phone): 051 78 82 82 051 78 82 82

Fax (fax): 051 78 82 80 051 78 82 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GELDHOF REMI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GELDHOF REMI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GELDHOF REMI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GELDHOF REMI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GELDHOF REMI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GELDHOF REMI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GELDHOF REMI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GELDHOF REMI BVBA
Products information GELDHOF REMI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04953704833
Ondernemingsnummer: 9914855957
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GELDHOF REMI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GELDHOF REMI BVBA
(Get full report from official database of BE for GELDHOF REMI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GELDHOF REMI BVBA
Addition kinds of activities for GELDHOF REMI BVBA

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
38210100. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector

Werken bij GELDHOF REMI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GELDHOF REMI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GELDHOF REMI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GELDHOF REMI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van GELDHOF REMI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GELDHOF REMI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GELDHOF REMI BVBA. Laat een reactie achter voor GELDHOF REMI BVBA. GELDHOF REMI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GELDHOF REMI BVBA. Leave a respond for GELDHOF REMI BVBA. GELDHOF REMI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GELDHOF REMI BVBA op de google maps. Adres en contacten GELDHOF REMI BVBA
Location of GELDHOF REMI BVBA on the google maps. Address and contacts of GELDHOF REMI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GELDHOF REMI BVBA GELDHOF REMI BVBA: Saham ASBL | GISO-Gemeentelijk Instituut voor Secundair Onderwijs | Inlingua | SWYSEN - SCHEPERS NV | Solimando

Other related companies as GELDHOF REMI BVBA: Saham ASBL | GISO-Gemeentelijk Instituut voor Secundair Onderwijs | Inlingua | SWYSEN - SCHEPERS NV | Solimando

GELDHOF REMI BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Moorslede, België. De volledige naam van het bedrijf is GELDHOF REMI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04953704833. Het bedrijf GELDHOF REMI BVBA bevindt zich op het adres: Briekhoekstraat 5,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 282,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GELDHOF REMI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GELDHOF REMI BVBA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GELDHOF REMI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GELDHOF REMI BVBA, openstaande posities, locatie van GELDHOF REMI BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GELDHOF REMI BVBA is a company, that was registered 2013 in Moorslede region, Belgium. Full name of company is GELDHOF REMI BVBA, company assigned to the tax number BE04953704833. The company GELDHOF REMI BVBA is located at the address: Briekhoekstraat 5,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 282,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GELDHOF REMI BVBA were not found.
The main activity of GELDHOF REMI BVBA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GELDHOF REMI BVBA is not available. You also can look at reviews of GELDHOF REMI BVBA, open positions, location of GELDHOF REMI BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GELDHOF REMI BVBA, Moorslede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GELDHOF REMI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GELDHOF REMI BVBA, Moorslede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GELDHOF REMI BVBA, employees, financial statistics.