Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA

Contactgegevens Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA

Regio (region): Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Adres (address): Kustlaan 170,8380, België

Telefoon (phone): 050 54 78 48 050 54 78 48

Fax (fax): 050 54 78 64 050 54 78 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA
Products information Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02764953613
Ondernemingsnummer: 8577545166
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA
(Get full report from official database of BE for Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA
Addition kinds of activities for Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA

179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
253101. Schoolmeubilair | School furniture
334101. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights

Werken bij Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Laat een reactie achter voor Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Leave a respond for Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA. Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA op de google maps. Adres en contacten Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA
Location of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA on the google maps. Address and contacts of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: J.K.B. Bouw-Vanhecke Gustaaf & Zonen CVBA | Coppernicus | De Roo Claude SPRL | GIBEILY, LILIANE | Salvino A. Salvaggio

Other related companies as Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA: J.K.B. Bouw-Vanhecke Gustaaf & Zonen CVBA | Coppernicus | De Roo Claude SPRL | GIBEILY, LILIANE | Salvino A. Salvaggio

Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België. De volledige naam van het bedrijf is Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02764953613. Het bedrijf Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA bevindt zich op het adres: Kustlaan 170,8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, openstaande posities, locatie van Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is a company, that was registered 2007 in Brugge (Zeebrugge - Lissewege) region, Belgium. Full name of company is Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, company assigned to the tax number BE02764953613. The company Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is located at the address: Kustlaan 170,8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA were not found.
The main activity of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA is not available. You also can look at reviews of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, open positions, location of Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA, employees, financial statistics.