Bruyer Logistic

Contactgegevens Bruyer Logistic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruyer Logistic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruyer Logistic

Regio (region): Charleroi (Jumet), België

Adres (address): Zoning Industriel 1ère rue 2,6040, België

Telefoon (phone): 071 37 16 11 071 37 16 11

Fax (fax): 071 37 23 05 071 37 23 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruyer Logistic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruyer Logistic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruyer Logistic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruyer Logistic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruyer Logistic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruyer Logistic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruyer Logistic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruyer Logistic
Products information Bruyer Logistic

BTW identificatienummer (tax): BE01539978027
Ondernemingsnummer: 8323760986
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bruyer Logistic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruyer Logistic
(Get full report from official database of BE for Bruyer Logistic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruyer Logistic
Addition kinds of activities for Bruyer Logistic

344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
28160000. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
51490805. Soepen, behalve bevroren | Soups, except frozen
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment

Werken bij Bruyer Logistic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruyer Logistic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruyer Logistic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruyer Logistic. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Bruyer Logistic in sociale netwerken
Look for responds of Bruyer Logistic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruyer Logistic. Laat een reactie achter voor Bruyer Logistic. Bruyer Logistic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruyer Logistic. Leave a respond for Bruyer Logistic. Bruyer Logistic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruyer Logistic op de google maps. Adres en contacten Bruyer Logistic
Location of Bruyer Logistic on the google maps. Address and contacts of Bruyer Logistic

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruyer Logistic Bruyer Logistic: Bounty BVBA | V.F. Medicals NV | West Real Estate | A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU | Caiman

Other related companies as Bruyer Logistic: Bounty BVBA | V.F. Medicals NV | West Real Estate | A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU | Caiman

Bruyer Logistic is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Charleroi (Jumet), België. De volledige naam van het bedrijf is Bruyer Logistic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539978027. Het bedrijf Bruyer Logistic bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 1ère rue 2,6040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bruyer Logistic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruyer Logistic is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruyer Logistic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruyer Logistic, openstaande posities, locatie van Bruyer Logistic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bruyer Logistic is a company, that was registered 2011 in Charleroi (Jumet) region, Belgium. Full name of company is Bruyer Logistic, company assigned to the tax number BE01539978027. The company Bruyer Logistic is located at the address: Zoning Industriel 1ère rue 2,6040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bruyer Logistic were not found.
The main activity of Bruyer Logistic is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruyer Logistic is not available. You also can look at reviews of Bruyer Logistic, open positions, location of Bruyer Logistic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruyer Logistic, Charleroi (Jumet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruyer Logistic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruyer Logistic, Charleroi (Jumet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruyer Logistic, employees, financial statistics.