Alain Debrux Transports sprl

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Alain Debrux Transports sprl
Private companiesMetal Mining • Alain Debrux Transports sprl

Contactgegevens Alain Debrux Transports sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alain Debrux Transports sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alain Debrux Transports sprl

Regio (region): Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière), België

Adres (address): Rue Albert Poupé 17,1367, België

Telefoon (phone): 081 74 85 85; 0476 61 09 43 081 74 85 85; 0476 61 09 43

Fax (fax): +32 (57) 326-74-61 +32 (57) 326-74-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alain Debrux Transports sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alain Debrux Transports sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alain Debrux Transports sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alain Debrux Transports sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alain Debrux Transports sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alain Debrux Transports sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alain Debrux Transports sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alain Debrux Transports sprl
Products information Alain Debrux Transports sprl

BTW identificatienummer (tax): BE09963745117
Ondernemingsnummer: 5952362060
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alain Debrux Transports sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alain Debrux Transports sprl
(Get full report from official database of BE for Alain Debrux Transports sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alain Debrux Transports sprl
Addition kinds of activities for Alain Debrux Transports sprl

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
562199. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
31720104. portefeuilles | Wallets
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers

Werken bij Alain Debrux Transports sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alain Debrux Transports sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alain Debrux Transports sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alain Debrux Transports sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Alain Debrux Transports sprl in sociale netwerken
Look for responds of Alain Debrux Transports sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alain Debrux Transports sprl. Laat een reactie achter voor Alain Debrux Transports sprl. Alain Debrux Transports sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alain Debrux Transports sprl. Leave a respond for Alain Debrux Transports sprl. Alain Debrux Transports sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alain Debrux Transports sprl op de google maps. Adres en contacten Alain Debrux Transports sprl
Location of Alain Debrux Transports sprl on the google maps. Address and contacts of Alain Debrux Transports sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Alain Debrux Transports sprl Alain Debrux Transports sprl: Sodestrim SA | West Motor SPRL | VERMEERSCH BART | JEAN-MARC, GARROIT | PARAPHANE

Other related companies as Alain Debrux Transports sprl: Sodestrim SA | West Motor SPRL | VERMEERSCH BART | JEAN-MARC, GARROIT | PARAPHANE

Alain Debrux Transports sprl is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière), België. De volledige naam van het bedrijf is Alain Debrux Transports sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09963745117. Het bedrijf Alain Debrux Transports sprl bevindt zich op het adres: Rue Albert Poupé 17,1367. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alain Debrux Transports sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alain Debrux Transports sprl is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alain Debrux Transports sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alain Debrux Transports sprl, openstaande posities, locatie van Alain Debrux Transports sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alain Debrux Transports sprl is a company, that was registered 1989 in Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière) region, Belgium. Full name of company is Alain Debrux Transports sprl, company assigned to the tax number BE09963745117. The company Alain Debrux Transports sprl is located at the address: Rue Albert Poupé 17,1367. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alain Debrux Transports sprl were not found.
The main activity of Alain Debrux Transports sprl is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alain Debrux Transports sprl is not available. You also can look at reviews of Alain Debrux Transports sprl, open positions, location of Alain Debrux Transports sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alain Debrux Transports sprl, Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alain Debrux Transports sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alain Debrux Transports sprl, Ramillies (Geest-Gérompont-Petit-Rosière): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alain Debrux Transports sprl, employees, financial statistics.