TRANSPORT DEMOLANS NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • TRANSPORT DEMOLANS NV
Private companiesTextile Mill Products • TRANSPORT DEMOLANS NV

Contactgegevens TRANSPORT DEMOLANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT DEMOLANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT DEMOLANS NV

Regio (region): Moeskroen (Herseaux), België

Adres (address): Sint-Rochusstraat 10,7712, België

Telefoon (phone): 056 84 69 61 056 84 69 61

Fax (fax): 056 84 69 66 056 84 69 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT DEMOLANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT DEMOLANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT DEMOLANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT DEMOLANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT DEMOLANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT DEMOLANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT DEMOLANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT DEMOLANS NV
Products information TRANSPORT DEMOLANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03597991943
Ondernemingsnummer: 6300354003
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TRANSPORT DEMOLANS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT DEMOLANS NV
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT DEMOLANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT DEMOLANS NV
Addition kinds of activities for TRANSPORT DEMOLANS NV

753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
23940200. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
26770000. enveloppen | Envelopes
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
49119902. Generatie, elektrische stroom | Generation, electric power
51360602. Sportkleding, mannen en jongens ' | Sportswear, men's and boys'
55719906. motorfietsen | Motorcycles

Werken bij TRANSPORT DEMOLANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT DEMOLANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT DEMOLANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT DEMOLANS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT DEMOLANS NV in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT DEMOLANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT DEMOLANS NV. Laat een reactie achter voor TRANSPORT DEMOLANS NV. TRANSPORT DEMOLANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT DEMOLANS NV. Leave a respond for TRANSPORT DEMOLANS NV. TRANSPORT DEMOLANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT DEMOLANS NV op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT DEMOLANS NV
Location of TRANSPORT DEMOLANS NV on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT DEMOLANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT DEMOLANS NV TRANSPORT DEMOLANS NV: S.P.I.C.S. BVBA | Mediapolis | M.C. Technics | Eurowater Belgium NV | C. Leary & Compagnie N.V.

Other related companies as TRANSPORT DEMOLANS NV: S.P.I.C.S. BVBA | Mediapolis | M.C. Technics | Eurowater Belgium NV | C. Leary & Compagnie N.V.

TRANSPORT DEMOLANS NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Moeskroen (Herseaux), België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT DEMOLANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597991943. Het bedrijf TRANSPORT DEMOLANS NV bevindt zich op het adres: Sint-Rochusstraat 10,7712. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TRANSPORT DEMOLANS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT DEMOLANS NV is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT DEMOLANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT DEMOLANS NV, openstaande posities, locatie van TRANSPORT DEMOLANS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSPORT DEMOLANS NV is a company, that was registered 1989 in Moeskroen (Herseaux) region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT DEMOLANS NV, company assigned to the tax number BE03597991943. The company TRANSPORT DEMOLANS NV is located at the address: Sint-Rochusstraat 10,7712. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TRANSPORT DEMOLANS NV were not found.
The main activity of TRANSPORT DEMOLANS NV is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT DEMOLANS NV is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT DEMOLANS NV, open positions, location of TRANSPORT DEMOLANS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT DEMOLANS NV, Moeskroen (Herseaux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT DEMOLANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT DEMOLANS NV, Moeskroen (Herseaux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT DEMOLANS NV, employees, financial statistics.