A. SENGERS EXPRESSKOERIERS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • A. SENGERS EXPRESSKOERIERS
Private companiesDepository Institutions • A. SENGERS EXPRESSKOERIERS

Contactgegevens A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. SENGERS EXPRESSKOERIERS

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Koning Albertlaan 99,3920, België

Telefoon (phone): 0475 25 75 09 0475 25 75 09

Fax (fax): 011 54 64 25 011 54 64 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. SENGERS EXPRESSKOERIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. SENGERS EXPRESSKOERIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. SENGERS EXPRESSKOERIERS
Products information A. SENGERS EXPRESSKOERIERS

BTW identificatienummer (tax): BE02015960693
Ondernemingsnummer: 8515197753
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A. SENGERS EXPRESSKOERIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. SENGERS EXPRESSKOERIERS
(Get full report from official database of BE for A. SENGERS EXPRESSKOERIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. SENGERS EXPRESSKOERIERS
Addition kinds of activities for A. SENGERS EXPRESSKOERIERS

3421. Bestek | Cutlery
148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
50490104. Optische goederen | Optical goods
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
52110100. Lumber producten | Lumber products

Werken bij A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van A. SENGERS EXPRESSKOERIERS in sociale netwerken
Look for responds of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. Laat een reactie achter voor A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. A. SENGERS EXPRESSKOERIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. Leave a respond for A. SENGERS EXPRESSKOERIERS. A. SENGERS EXPRESSKOERIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. SENGERS EXPRESSKOERIERS op de google maps. Adres en contacten A. SENGERS EXPRESSKOERIERS
Location of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS on the google maps. Address and contacts of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come A. SENGERS EXPRESSKOERIERS A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: Steylaerts NV | Staco NV | Netlive | Vredescentrum Antwerpen | XXL Design

Other related companies as A. SENGERS EXPRESSKOERIERS: Steylaerts NV | Staco NV | Netlive | Vredescentrum Antwerpen | XXL Design

A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02015960693. Het bedrijf A. SENGERS EXPRESSKOERIERS bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 99,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 292,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A. SENGERS EXPRESSKOERIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, openstaande posities, locatie van A. SENGERS EXPRESSKOERIERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is a company, that was registered 1991 in Lommel region, Belgium. Full name of company is A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, company assigned to the tax number BE02015960693. The company A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is located at the address: Koning Albertlaan 99,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 292,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A. SENGERS EXPRESSKOERIERS were not found.
The main activity of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS is not available. You also can look at reviews of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, open positions, location of A. SENGERS EXPRESSKOERIERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. SENGERS EXPRESSKOERIERS, employees, financial statistics.