LDH Trans BVBA

Contactgegevens LDH Trans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LDH Trans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LDH Trans BVBA

Regio (region): Gent (Oostakker), België

Adres (address): Kamerijkstraat 6,9041, België

Telefoon (phone): 09 251 09 47 09 251 09 47

Fax (fax): 09 259 81 47 09 259 81 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LDH Trans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LDH Trans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LDH Trans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LDH Trans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LDH Trans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LDH Trans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LDH Trans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LDH Trans BVBA
Products information LDH Trans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08425659179
Ondernemingsnummer: 1355682373
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LDH Trans BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LDH Trans BVBA
(Get full report from official database of BE for LDH Trans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LDH Trans BVBA
Addition kinds of activities for LDH Trans BVBA

1499. Diverse nonmetallische mijnbouw | Miscellaneous nonmetallic mining
251999. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
32960000. Minerale wol | Mineral wool
37319906. Onderwaterboten, bemande of onbemande | Submersible marine robots, manned or unmanned
57319905. platenspelers | Phonographs
87340200. Product test laboratoria | Product testing laboratories
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij LDH Trans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LDH Trans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LDH Trans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LDH Trans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van LDH Trans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LDH Trans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LDH Trans BVBA. Laat een reactie achter voor LDH Trans BVBA. LDH Trans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LDH Trans BVBA. Leave a respond for LDH Trans BVBA. LDH Trans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LDH Trans BVBA op de google maps. Adres en contacten LDH Trans BVBA
Location of LDH Trans BVBA on the google maps. Address and contacts of LDH Trans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LDH Trans BVBA LDH Trans BVBA: IMS NV | De Nobele NV | DM-Line NV | Belfercy N.V. | Inpress B.V.B.A.

Other related companies as LDH Trans BVBA: IMS NV | De Nobele NV | DM-Line NV | Belfercy N.V. | Inpress B.V.B.A.

LDH Trans BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Gent (Oostakker), België. De volledige naam van het bedrijf is LDH Trans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08425659179. Het bedrijf LDH Trans BVBA bevindt zich op het adres: Kamerijkstraat 6,9041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LDH Trans BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LDH Trans BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LDH Trans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LDH Trans BVBA, openstaande posities, locatie van LDH Trans BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LDH Trans BVBA is a company, that was registered 1988 in Gent (Oostakker) region, Belgium. Full name of company is LDH Trans BVBA, company assigned to the tax number BE08425659179. The company LDH Trans BVBA is located at the address: Kamerijkstraat 6,9041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LDH Trans BVBA were not found.
The main activity of LDH Trans BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LDH Trans BVBA is not available. You also can look at reviews of LDH Trans BVBA, open positions, location of LDH Trans BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LDH Trans BVBA, Gent (Oostakker): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LDH Trans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LDH Trans BVBA, Gent (Oostakker): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LDH Trans BVBA, employees, financial statistics.