Express-Vervoer Verstraete

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Express-Vervoer Verstraete
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Express-Vervoer Verstraete

Contactgegevens Express-Vervoer Verstraete: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Express-Vervoer Verstraete: address, phone, fax, email, website, opening hours

Express-Vervoer Verstraete

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Honzebroekstraat 83,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 84 29; 0475 73 13 33 051 20 84 29; 0475 73 13 33

Fax (fax): 051 25 32 02; 051 20 84 29 051 25 32 02; 051 20 84 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Express-Vervoer Verstraete: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Express-Vervoer Verstraete"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Express-Vervoer Verstraete"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Express-Vervoer Verstraete, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Express-Vervoer Verstraete. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Express-Vervoer Verstraete, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Express-Vervoer Verstraete. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Express-Vervoer Verstraete
Products information Express-Vervoer Verstraete

BTW identificatienummer (tax): BE01115631103
Ondernemingsnummer: 5753784179
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Express-Vervoer Verstraete zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Express-Vervoer Verstraete
(Get full report from official database of BE for Express-Vervoer Verstraete)

Aanvulling soorten activiteiten voor Express-Vervoer Verstraete
Addition kinds of activities for Express-Vervoer Verstraete

228400. Draadmolens | Thread mills
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures

Werken bij Express-Vervoer Verstraete: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Express-Vervoer Verstraete: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Express-Vervoer Verstraete. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Express-Vervoer Verstraete. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Express-Vervoer Verstraete in sociale netwerken
Look for responds of Express-Vervoer Verstraete in social networks

Lees alle opmerkingen voor Express-Vervoer Verstraete. Laat een reactie achter voor Express-Vervoer Verstraete. Express-Vervoer Verstraete bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Express-Vervoer Verstraete. Leave a respond for Express-Vervoer Verstraete. Express-Vervoer Verstraete on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Express-Vervoer Verstraete op de google maps. Adres en contacten Express-Vervoer Verstraete
Location of Express-Vervoer Verstraete on the google maps. Address and contacts of Express-Vervoer Verstraete

Andere gerelateerde bedrijven als come Express-Vervoer Verstraete Express-Vervoer Verstraete: Vermeulen Jimmy & Co | Secofiscal SPRL | BCJ Verhuur Springkastelen | Egemin Consulting NV | Silva NV

Other related companies as Express-Vervoer Verstraete: Vermeulen Jimmy & Co | Secofiscal SPRL | BCJ Verhuur Springkastelen | Egemin Consulting NV | Silva NV

Express-Vervoer Verstraete is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Express-Vervoer Verstraete, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01115631103. Het bedrijf Express-Vervoer Verstraete bevindt zich op het adres: Honzebroekstraat 83,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Express-Vervoer Verstraete zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Express-Vervoer Verstraete is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Express-Vervoer Verstraete is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Express-Vervoer Verstraete, openstaande posities, locatie van Express-Vervoer Verstraete op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Express-Vervoer Verstraete is a company, that was registered 2016 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Express-Vervoer Verstraete, company assigned to the tax number BE01115631103. The company Express-Vervoer Verstraete is located at the address: Honzebroekstraat 83,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Express-Vervoer Verstraete were not found.
The main activity of Express-Vervoer Verstraete is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Express-Vervoer Verstraete is not available. You also can look at reviews of Express-Vervoer Verstraete, open positions, location of Express-Vervoer Verstraete on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Express-Vervoer Verstraete, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Express-Vervoer Verstraete, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Express-Vervoer Verstraete, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Express-Vervoer Verstraete, employees, financial statistics.