Virtua Express SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Virtua Express SPRL
Private companiesCommunications • Virtua Express SPRL

Contactgegevens Virtua Express SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Virtua Express SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Virtua Express SPRL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Veeweidestraat 69 Bus 2,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 68 77; 0476 66 04 18 02 520 68 77; 0476 66 04 18

Fax (fax): 02 520 68 77 02 520 68 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Virtua Express SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Virtua Express SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Virtua Express SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Virtua Express SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Virtua Express SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Virtua Express SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Virtua Express SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Virtua Express SPRL
Products information Virtua Express SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01434234619
Ondernemingsnummer: 8120239257
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Virtua Express SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Virtua Express SPRL
(Get full report from official database of BE for Virtua Express SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Virtua Express SPRL
Addition kinds of activities for Virtua Express SPRL

349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec

Werken bij Virtua Express SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Virtua Express SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Virtua Express SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Virtua Express SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van Virtua Express SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Virtua Express SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Virtua Express SPRL. Laat een reactie achter voor Virtua Express SPRL. Virtua Express SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Virtua Express SPRL. Leave a respond for Virtua Express SPRL. Virtua Express SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Virtua Express SPRL op de google maps. Adres en contacten Virtua Express SPRL
Location of Virtua Express SPRL on the google maps. Address and contacts of Virtua Express SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Virtua Express SPRL Virtua Express SPRL: Future Dance | Uyttenhove G | DELVAUX | Algemene Tuinwerken De Preter | HEADDESIGNER

Other related companies as Virtua Express SPRL: Future Dance | Uyttenhove G | DELVAUX | Algemene Tuinwerken De Preter | HEADDESIGNER

Virtua Express SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Virtua Express SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434234619. Het bedrijf Virtua Express SPRL bevindt zich op het adres: Veeweidestraat 69 Bus 2,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Virtua Express SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Virtua Express SPRL is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Virtua Express SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Virtua Express SPRL, openstaande posities, locatie van Virtua Express SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Virtua Express SPRL is a company, that was registered 2012 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Virtua Express SPRL, company assigned to the tax number BE01434234619. The company Virtua Express SPRL is located at the address: Veeweidestraat 69 Bus 2,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Virtua Express SPRL were not found.
The main activity of Virtua Express SPRL is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Virtua Express SPRL is not available. You also can look at reviews of Virtua Express SPRL, open positions, location of Virtua Express SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Virtua Express SPRL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Virtua Express SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Virtua Express SPRL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Virtua Express SPRL, employees, financial statistics.