Verhelst Vervoer BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Verhelst Vervoer BVBA
Private companiesDepository Institutions • Verhelst Vervoer BVBA

Contactgegevens Verhelst Vervoer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst Vervoer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst Vervoer BVBA

Regio (region): Hooglede, België

Adres (address): Kleine Noordstraat 55,8830, België

Telefoon (phone): 051 70 12 20 051 70 12 20

Fax (fax): 051 70 19 58 051 70 19 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst Vervoer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst Vervoer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst Vervoer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst Vervoer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst Vervoer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst Vervoer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst Vervoer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst Vervoer BVBA
Products information Verhelst Vervoer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05200897216
Ondernemingsnummer: 1975036621
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verhelst Vervoer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst Vervoer BVBA
(Get full report from official database of BE for Verhelst Vervoer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst Vervoer BVBA
Addition kinds of activities for Verhelst Vervoer BVBA

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
50820300. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
76990601. Boot reparatie | Boat repair

Werken bij Verhelst Vervoer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst Vervoer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst Vervoer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst Vervoer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Verhelst Vervoer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst Vervoer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst Vervoer BVBA. Laat een reactie achter voor Verhelst Vervoer BVBA. Verhelst Vervoer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst Vervoer BVBA. Leave a respond for Verhelst Vervoer BVBA. Verhelst Vervoer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst Vervoer BVBA op de google maps. Adres en contacten Verhelst Vervoer BVBA
Location of Verhelst Vervoer BVBA on the google maps. Address and contacts of Verhelst Vervoer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst Vervoer BVBA Verhelst Vervoer BVBA: KMO Consulting GDM BVBA | Van Geystelen Eurotherm NV | Den Outback | C & S Express | Verrecas C & Zonen

Other related companies as Verhelst Vervoer BVBA: KMO Consulting GDM BVBA | Van Geystelen Eurotherm NV | Den Outback | C & S Express | Verrecas C & Zonen

Verhelst Vervoer BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hooglede, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst Vervoer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05200897216. Het bedrijf Verhelst Vervoer BVBA bevindt zich op het adres: Kleine Noordstraat 55,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verhelst Vervoer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst Vervoer BVBA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst Vervoer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst Vervoer BVBA, openstaande posities, locatie van Verhelst Vervoer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhelst Vervoer BVBA is a company, that was registered 1988 in Hooglede region, Belgium. Full name of company is Verhelst Vervoer BVBA, company assigned to the tax number BE05200897216. The company Verhelst Vervoer BVBA is located at the address: Kleine Noordstraat 55,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verhelst Vervoer BVBA were not found.
The main activity of Verhelst Vervoer BVBA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst Vervoer BVBA is not available. You also can look at reviews of Verhelst Vervoer BVBA, open positions, location of Verhelst Vervoer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst Vervoer BVBA, Hooglede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst Vervoer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst Vervoer BVBA, Hooglede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst Vervoer BVBA, employees, financial statistics.