Vandervelde & Zoon BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Vandervelde & Zoon BVBA
Private companiesTransportation Services • Vandervelde & Zoon BVBA

Contactgegevens Vandervelde & Zoon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandervelde & Zoon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandervelde & Zoon BVBA

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Trapputweg 7,1600, België

Telefoon (phone): 02 356 48 55 02 356 48 55

Fax (fax): 02 361 55 09 02 361 55 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandervelde & Zoon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandervelde & Zoon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandervelde & Zoon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandervelde & Zoon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandervelde & Zoon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandervelde & Zoon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandervelde & Zoon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandervelde & Zoon BVBA
Products information Vandervelde & Zoon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01172210693
Ondernemingsnummer: 4296447753
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vandervelde & Zoon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandervelde & Zoon BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandervelde & Zoon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandervelde & Zoon BVBA
Addition kinds of activities for Vandervelde & Zoon BVBA

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
24990902. Vleesplaten, hout | Meat boards, wood
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
87420503. Materialen mgmt. | Materials mgmt. (purchasing, handling, inventory) consultant

Werken bij Vandervelde & Zoon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandervelde & Zoon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandervelde & Zoon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandervelde & Zoon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van Vandervelde & Zoon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandervelde & Zoon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandervelde & Zoon BVBA. Laat een reactie achter voor Vandervelde & Zoon BVBA. Vandervelde & Zoon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandervelde & Zoon BVBA. Leave a respond for Vandervelde & Zoon BVBA. Vandervelde & Zoon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandervelde & Zoon BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandervelde & Zoon BVBA
Location of Vandervelde & Zoon BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandervelde & Zoon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandervelde & Zoon BVBA Vandervelde & Zoon BVBA: Ecole Belge de Massage Sensitif | POPELIER KURT & MARIO BVBA | Studio Irene | Broze | Atlas Copco Compressors Belgium N.V.

Other related companies as Vandervelde & Zoon BVBA: Ecole Belge de Massage Sensitif | POPELIER KURT & MARIO BVBA | Studio Irene | Broze | Atlas Copco Compressors Belgium N.V.

Vandervelde & Zoon BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandervelde & Zoon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01172210693. Het bedrijf Vandervelde & Zoon BVBA bevindt zich op het adres: Trapputweg 7,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 618,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vandervelde & Zoon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandervelde & Zoon BVBA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandervelde & Zoon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandervelde & Zoon BVBA, openstaande posities, locatie van Vandervelde & Zoon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandervelde & Zoon BVBA is a company, that was registered 1992 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Vandervelde & Zoon BVBA, company assigned to the tax number BE01172210693. The company Vandervelde & Zoon BVBA is located at the address: Trapputweg 7,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 618,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vandervelde & Zoon BVBA were not found.
The main activity of Vandervelde & Zoon BVBA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandervelde & Zoon BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandervelde & Zoon BVBA, open positions, location of Vandervelde & Zoon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandervelde & Zoon BVBA, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandervelde & Zoon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandervelde & Zoon BVBA, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandervelde & Zoon BVBA, employees, financial statistics.