Ferguson co SA

Contactgegevens Ferguson co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferguson co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferguson co SA

Regio (region): Braine-le-Château (Wauthier-Braine), België

Adres (address): Parc Industriel 33,1440, België

Telefoon (phone): 02 367 13 11 02 367 13 11

Fax (fax): 02 366 18 91 02 366 18 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferguson co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferguson co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferguson co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferguson co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferguson co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferguson co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferguson co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferguson co SA
Products information Ferguson co SA

BTW identificatienummer (tax): BE05225891113
Ondernemingsnummer: 5132232666
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ferguson co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferguson co SA
(Get full report from official database of BE for Ferguson co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferguson co SA
Addition kinds of activities for Ferguson co SA

34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
35370110. Skids, metal | Skids, metal
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij Ferguson co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferguson co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferguson co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferguson co SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

 • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

 • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Quick restaurant

  Type: Studentenjob

  Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

 • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

 • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Ferguson co SA in sociale netwerken
Look for responds of Ferguson co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferguson co SA. Laat een reactie achter voor Ferguson co SA. Ferguson co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferguson co SA. Leave a respond for Ferguson co SA. Ferguson co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferguson co SA op de google maps. Adres en contacten Ferguson co SA
Location of Ferguson co SA on the google maps. Address and contacts of Ferguson co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferguson co SA Ferguson co SA: A.G. Decor | AD DELHAIZE | LAMY RUDDY | Abrec BVBA | Soc. Com. Sovac Handelsmaatschappij S.A.-N.V.

Other related companies as Ferguson co SA: A.G. Decor | AD DELHAIZE | LAMY RUDDY | Abrec BVBA | Soc. Com. Sovac Handelsmaatschappij S.A.-N.V.

Ferguson co SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Braine-le-Château (Wauthier-Braine), België. De volledige naam van het bedrijf is Ferguson co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05225891113. Het bedrijf Ferguson co SA bevindt zich op het adres: Parc Industriel 33,1440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ferguson co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ferguson co SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferguson co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferguson co SA, openstaande posities, locatie van Ferguson co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ferguson co SA is a company, that was registered 2015 in Braine-le-Château (Wauthier-Braine) region, Belgium. Full name of company is Ferguson co SA, company assigned to the tax number BE05225891113. The company Ferguson co SA is located at the address: Parc Industriel 33,1440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ferguson co SA were not found.
The main activity of Ferguson co SA is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferguson co SA is not available. You also can look at reviews of Ferguson co SA, open positions, location of Ferguson co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferguson co SA, Braine-le-Château (Wauthier-Braine): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferguson co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferguson co SA, Braine-le-Château (Wauthier-Braine): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferguson co SA, employees, financial statistics.