VAN HOVE PETER-LESIRE

Contactgegevens VAN HOVE PETER-LESIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOVE PETER-LESIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOVE PETER-LESIRE

Regio (region): Zwijndrecht, België

Adres (address): Zandstraat 17,2070, België

Telefoon (phone): 03 252 71 11 03 252 71 11

Fax (fax): +32 (87) 771-61-50 +32 (87) 771-61-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOVE PETER-LESIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOVE PETER-LESIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOVE PETER-LESIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOVE PETER-LESIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOVE PETER-LESIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOVE PETER-LESIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOVE PETER-LESIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOVE PETER-LESIRE
Products information VAN HOVE PETER-LESIRE

BTW identificatienummer (tax): BE02739135742
Ondernemingsnummer: 9766815185
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN HOVE PETER-LESIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOVE PETER-LESIRE
(Get full report from official database of BE for VAN HOVE PETER-LESIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOVE PETER-LESIRE
Addition kinds of activities for VAN HOVE PETER-LESIRE

581301. Bars en lounges | Bars and lounges
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij VAN HOVE PETER-LESIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOVE PETER-LESIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOVE PETER-LESIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOVE PETER-LESIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van VAN HOVE PETER-LESIRE in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOVE PETER-LESIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOVE PETER-LESIRE. Laat een reactie achter voor VAN HOVE PETER-LESIRE. VAN HOVE PETER-LESIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOVE PETER-LESIRE. Leave a respond for VAN HOVE PETER-LESIRE. VAN HOVE PETER-LESIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOVE PETER-LESIRE op de google maps. Adres en contacten VAN HOVE PETER-LESIRE
Location of VAN HOVE PETER-LESIRE on the google maps. Address and contacts of VAN HOVE PETER-LESIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOVE PETER-LESIRE VAN HOVE PETER-LESIRE: Editions Panini Belgique S.A. | Motion Planet | Embajada de Colombia ante la Union Europea | Mr Peter GEYS | WUESTENBERGHS

Other related companies as VAN HOVE PETER-LESIRE: Editions Panini Belgique S.A. | Motion Planet | Embajada de Colombia ante la Union Europea | Mr Peter GEYS | WUESTENBERGHS

VAN HOVE PETER-LESIRE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOVE PETER-LESIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02739135742. Het bedrijf VAN HOVE PETER-LESIRE bevindt zich op het adres: Zandstraat 17,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN HOVE PETER-LESIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HOVE PETER-LESIRE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOVE PETER-LESIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOVE PETER-LESIRE, openstaande posities, locatie van VAN HOVE PETER-LESIRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN HOVE PETER-LESIRE is a company, that was registered 2015 in Zwijndrecht region, Belgium. Full name of company is VAN HOVE PETER-LESIRE, company assigned to the tax number BE02739135742. The company VAN HOVE PETER-LESIRE is located at the address: Zandstraat 17,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN HOVE PETER-LESIRE were not found.
The main activity of VAN HOVE PETER-LESIRE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOVE PETER-LESIRE is not available. You also can look at reviews of VAN HOVE PETER-LESIRE, open positions, location of VAN HOVE PETER-LESIRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOVE PETER-LESIRE, Zwijndrecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOVE PETER-LESIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOVE PETER-LESIRE, Zwijndrecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOVE PETER-LESIRE, employees, financial statistics.