VAN DE POEL K & Zn NV

Contactgegevens VAN DE POEL K & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE POEL K & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE POEL K & Zn NV

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Atealaan 32,2270, België

Telefoon (phone): 014 28 38 28 014 28 38 28

Fax (fax): 014 28 38 39 014 28 38 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE POEL K & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE POEL K & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE POEL K & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE POEL K & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE POEL K & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE POEL K & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE POEL K & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE POEL K & Zn NV
Products information VAN DE POEL K & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE04978149414
Ondernemingsnummer: 6969696044
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN DE POEL K & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE POEL K & Zn NV
(Get full report from official database of BE for VAN DE POEL K & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE POEL K & Zn NV
Addition kinds of activities for VAN DE POEL K & Zn NV

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
59630103. Melkafgifte | Milk delivery
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij VAN DE POEL K & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE POEL K & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE POEL K & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE POEL K & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van VAN DE POEL K & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE POEL K & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE POEL K & Zn NV. Laat een reactie achter voor VAN DE POEL K & Zn NV. VAN DE POEL K & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE POEL K & Zn NV. Leave a respond for VAN DE POEL K & Zn NV. VAN DE POEL K & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE POEL K & Zn NV op de google maps. Adres en contacten VAN DE POEL K & Zn NV
Location of VAN DE POEL K & Zn NV on the google maps. Address and contacts of VAN DE POEL K & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE POEL K & Zn NV VAN DE POEL K & Zn NV: Maison De La Laicite | Caillau G (SNC Gececatau) | Saffram SA | Fingil bvba | MicroAsset

Other related companies as VAN DE POEL K & Zn NV: Maison De La Laicite | Caillau G (SNC Gececatau) | Saffram SA | Fingil bvba | MicroAsset

VAN DE POEL K & Zn NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE POEL K & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04978149414. Het bedrijf VAN DE POEL K & Zn NV bevindt zich op het adres: Atealaan 32,2270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN DE POEL K & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE POEL K & Zn NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE POEL K & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE POEL K & Zn NV, openstaande posities, locatie van VAN DE POEL K & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE POEL K & Zn NV is a company, that was registered 2007 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is VAN DE POEL K & Zn NV, company assigned to the tax number BE04978149414. The company VAN DE POEL K & Zn NV is located at the address: Atealaan 32,2270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN DE POEL K & Zn NV were not found.
The main activity of VAN DE POEL K & Zn NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE POEL K & Zn NV is not available. You also can look at reviews of VAN DE POEL K & Zn NV, open positions, location of VAN DE POEL K & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE POEL K & Zn NV, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE POEL K & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE POEL K & Zn NV, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE POEL K & Zn NV, employees, financial statistics.