Transport Van Der Veken

Contactgegevens Transport Van Der Veken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transport Van Der Veken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transport Van Der Veken

Regio (region): Hulshout, België

Adres (address): Zuidgoordijkstraat 1,2235, België

Telefoon (phone): 015 22 20 87 015 22 20 87

Fax (fax): 015 22 58 86 015 22 58 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transport Van Der Veken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transport Van Der Veken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transport Van Der Veken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transport Van Der Veken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transport Van Der Veken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transport Van Der Veken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transport Van Der Veken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transport Van Der Veken
Products information Transport Van Der Veken

BTW identificatienummer (tax): BE03452697753
Ondernemingsnummer: 7727203369
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Transport Van Der Veken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transport Van Der Veken
(Get full report from official database of BE for Transport Van Der Veken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transport Van Der Veken
Addition kinds of activities for Transport Van Der Veken

251902. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
28139906. Neon | Neon
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services

Werken bij Transport Van Der Veken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transport Van Der Veken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transport Van Der Veken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transport Van Der Veken. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van Transport Van Der Veken in sociale netwerken
Look for responds of Transport Van Der Veken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transport Van Der Veken. Laat een reactie achter voor Transport Van Der Veken. Transport Van Der Veken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transport Van Der Veken. Leave a respond for Transport Van Der Veken. Transport Van Der Veken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transport Van Der Veken op de google maps. Adres en contacten Transport Van Der Veken
Location of Transport Van Der Veken on the google maps. Address and contacts of Transport Van Der Veken

Andere gerelateerde bedrijven als come Transport Van Der Veken Transport Van Der Veken: SMITH WH BELGIUM | Vanbilsen Maurice BVBA | COMMETO BVBA | Abajaa Fair Trail Service | Drukkerij Artoos

Other related companies as Transport Van Der Veken: SMITH WH BELGIUM | Vanbilsen Maurice BVBA | COMMETO BVBA | Abajaa Fair Trail Service | Drukkerij Artoos

Transport Van Der Veken is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hulshout, België. De volledige naam van het bedrijf is Transport Van Der Veken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03452697753. Het bedrijf Transport Van Der Veken bevindt zich op het adres: Zuidgoordijkstraat 1,2235. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Transport Van Der Veken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transport Van Der Veken is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transport Van Der Veken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transport Van Der Veken, openstaande posities, locatie van Transport Van Der Veken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transport Van Der Veken is a company, that was registered 1986 in Hulshout region, Belgium. Full name of company is Transport Van Der Veken, company assigned to the tax number BE03452697753. The company Transport Van Der Veken is located at the address: Zuidgoordijkstraat 1,2235. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Transport Van Der Veken were not found.
The main activity of Transport Van Der Veken is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Transport Van Der Veken is not available. You also can look at reviews of Transport Van Der Veken, open positions, location of Transport Van Der Veken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transport Van Der Veken, Hulshout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transport Van Der Veken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transport Van Der Veken, Hulshout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transport Van Der Veken, employees, financial statistics.