TRANSPORT DE SWAEF NV

Contactgegevens TRANSPORT DE SWAEF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT DE SWAEF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT DE SWAEF NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Afrikalaan 53,9000, België

Telefoon (phone): 09 223 66 66 09 223 66 66

Fax (fax): 09 223 70 46 09 223 70 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT DE SWAEF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT DE SWAEF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT DE SWAEF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT DE SWAEF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT DE SWAEF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT DE SWAEF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT DE SWAEF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT DE SWAEF NV
Products information TRANSPORT DE SWAEF NV

BTW identificatienummer (tax): BE02547698974
Ondernemingsnummer: 2595764160
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TRANSPORT DE SWAEF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT DE SWAEF NV
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT DE SWAEF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT DE SWAEF NV
Addition kinds of activities for TRANSPORT DE SWAEF NV

20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
38410417. speculums | Speculums
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij TRANSPORT DE SWAEF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT DE SWAEF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT DE SWAEF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT DE SWAEF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT DE SWAEF NV in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT DE SWAEF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT DE SWAEF NV. Laat een reactie achter voor TRANSPORT DE SWAEF NV. TRANSPORT DE SWAEF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT DE SWAEF NV. Leave a respond for TRANSPORT DE SWAEF NV. TRANSPORT DE SWAEF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT DE SWAEF NV op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT DE SWAEF NV
Location of TRANSPORT DE SWAEF NV on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT DE SWAEF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT DE SWAEF NV TRANSPORT DE SWAEF NV: I Z Y | ELEKTRO DECAT BVBA | Buvetex N.V. | Bbr Finance sprl | OLIVIER, NEUVILLE

Other related companies as TRANSPORT DE SWAEF NV: I Z Y | ELEKTRO DECAT BVBA | Buvetex N.V. | Bbr Finance sprl | OLIVIER, NEUVILLE

TRANSPORT DE SWAEF NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT DE SWAEF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02547698974. Het bedrijf TRANSPORT DE SWAEF NV bevindt zich op het adres: Afrikalaan 53,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TRANSPORT DE SWAEF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT DE SWAEF NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT DE SWAEF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT DE SWAEF NV, openstaande posities, locatie van TRANSPORT DE SWAEF NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSPORT DE SWAEF NV is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT DE SWAEF NV, company assigned to the tax number BE02547698974. The company TRANSPORT DE SWAEF NV is located at the address: Afrikalaan 53,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TRANSPORT DE SWAEF NV were not found.
The main activity of TRANSPORT DE SWAEF NV is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT DE SWAEF NV is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT DE SWAEF NV, open positions, location of TRANSPORT DE SWAEF NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT DE SWAEF NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT DE SWAEF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT DE SWAEF NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT DE SWAEF NV, employees, financial statistics.