Luypaert BVBA

Contactgegevens Luypaert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luypaert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luypaert BVBA

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Vremdesesteenweg 196,2530, België

Telefoon (phone): 03 455 84 92 03 455 84 92

Fax (fax): 03 454 03 40 03 454 03 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luypaert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luypaert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luypaert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luypaert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luypaert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luypaert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luypaert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luypaert BVBA
Products information Luypaert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03887481689
Ondernemingsnummer: 9241943359
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Luypaert BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luypaert BVBA
(Get full report from official database of BE for Luypaert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luypaert BVBA
Addition kinds of activities for Luypaert BVBA

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
56999906. regenjassen | Raincoats
59999921. Rubberen stempels | Rubber stamps
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models

Werken bij Luypaert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luypaert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luypaert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luypaert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Luypaert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Luypaert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luypaert BVBA. Laat een reactie achter voor Luypaert BVBA. Luypaert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luypaert BVBA. Leave a respond for Luypaert BVBA. Luypaert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luypaert BVBA op de google maps. Adres en contacten Luypaert BVBA
Location of Luypaert BVBA on the google maps. Address and contacts of Luypaert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Luypaert BVBA Luypaert BVBA: Goemaere Bouwwerken BVBA | PIONEER/THIERRY | Systems & Supplies | Au fil d'Ariane | IDADNET

Other related companies as Luypaert BVBA: Goemaere Bouwwerken BVBA | PIONEER/THIERRY | Systems & Supplies | Au fil d'Ariane | IDADNET

Luypaert BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is Luypaert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887481689. Het bedrijf Luypaert BVBA bevindt zich op het adres: Vremdesesteenweg 196,2530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Luypaert BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luypaert BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luypaert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luypaert BVBA, openstaande posities, locatie van Luypaert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luypaert BVBA is a company, that was registered 1998 in Boechout region, Belgium. Full name of company is Luypaert BVBA, company assigned to the tax number BE03887481689. The company Luypaert BVBA is located at the address: Vremdesesteenweg 196,2530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Luypaert BVBA were not found.
The main activity of Luypaert BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Luypaert BVBA is not available. You also can look at reviews of Luypaert BVBA, open positions, location of Luypaert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luypaert BVBA, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luypaert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luypaert BVBA, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luypaert BVBA, employees, financial statistics.